Redactia.ro
Home » TV » Angela Similea, declarație despre fiul său! Pe ce salariu muncește Sorin Hilgen

Angela Similea, declarație despre fiul său! Pe ce salariu muncește Sorin Hilgen

Angela Similea, declarație despre fiul său! Pe ce salariu muncește Sorin Hilgen

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, trăiește de 20 de ani în America. Acesta duce o viață foarte bună departe de casă. Cea care a dezvăluit acest lucru, este chiar mama lui, într-o postare pe site-ul ei.

Artista a simțit nevoia să facă publică această informație, așa că nu a ezitat să o posteze în mediul online. Aceasta a vrut ca toată lumea să stie cât de bine o duce fiul său. Angela Similea a povestit cum a început fiul ei să lucreze și cât de priceput este în cea ce face. În consecință el a fost ales să lucreze într-o firmă uriașă din America. Angela Similea a ținut să precizeze și că fiul ei câștigă cu mult peste salariul pe care ar trebui să-l ia în mod normal, absolvent fiind.

„Mi se pare imens”

„Acum mi-a spus că vrea să-și dea Masterul în comunicarea în diverse sisteme între computere. Ceva de genul acesta. Fiind un student bun, i-a fost permis să lucreze în laboratorul Universității. El repara și întreținea tot ceea ce era computer în Facultatea de Medicină de la New York University. La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens”, a scris Angela Similea recent, pe site-ul ei.

În țară, lucrurile nu merg prea bine pentru artistă. Cântăreața Angela Similea s-a judecat aproape trei ani cu Gabriel Surdu, fostul ei cumnat. Acesta este liderul de grup al consilierilor locali PSD Iași. Mărul discordiei dintre cei doi a fost un teren de 6.400 de metri pătrați din localitatea ieșeană Bârnova.

Justiția ieșeană i-a dat câștig de cauză lui Gabriel Surdu într-un proces deschis împotriva fostei sale cumnate, cântăreața Angela Similea, scrie Ziarul de Iași. Mărul discordiei dintre politicianul ieșean și artistă a fost un teren din comuna Bârnova, care a aparținut familiei Surdu. Angela Similea l-a revendicat, însă, ca moștenire a defuctului ei soț, Victor Surdu.

Ioana Angela Similea s-a născut pe 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, județul Ilfov. A făcut carieră în muzica ușoară, având mare succes în anii ’70 – ’80. Printre marile ei hituri se numără: „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc”, „Un albastru infinit”, „Dacă n-ai fi existat”, „Grăbește-te și vino”, „Balada iubirilor deschise”, „Recheamă-mă și-am să revin”, „Voi cânta pentru mileniul trei”, „Nu-mi lua iubirea”, „Viața merge iubind înainte”, „Ultimul tramvai” sau „Să mori de dragoste rănită”.

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj „fără perdea ”despre religie. „Credința nu înseamnă pupat de icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: