Redactia.ro
Home » Știri » Angela Similea, marcată de gestul fostului soț înainte să moară. Drama cântăreței

Angela Similea, marcată de gestul fostului soț înainte să moară. Drama cântăreței

Povestea de dragoste dintre Angela Similea și Victor Surdu rămâne în amintirea cântăreței pentru totdeauna. Puțini oameni știu care a fost ultimul gest al lui Victor Surdu, înainte să moară, răpit de cancer pancreatic.

12 ani de poveste cât 12 vieți, așa se poate descrie frumoasa poveste de dragoste dintre Angela Similia și fostul soț, Victor Surdu. Diagnosticat cu cancer pancreatic, o boală incurabilă care i-a adus sfârșitul, Victor Surdu, fostul soț al îndrăgitei cântărețe Angela Similea a reușit cu ultimele puteri să facă un gest extreme de emoționant. Vizibil slăbit și măcinat de boală, acesta a reușit să cânte la pian pentru ultima oară, înainte de a pleca din aceasta lume. “Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a mărturisit Angela Similea de-a lungul vremii.

Angela Similea, afectată de moartea soțului

S-au cunoscut în 1968, la un cunoscut festival de muzică ușoară, pe când cei doi erau căsătoriți cu alte persoane. Însă, atracția a fost într-atât de mare încât cei doi au reușit să se cupleze și să își trăiască povestea de dragoste. De la prietenie la o relație de iubire a fost doar un pas, astfel că, Angela Similea și Victor Surdu au petrecut 12 ani împreună și ar mai fi continuat dacă politicianul nu s-ar fi îmbolnăvit. Indragita cantareata Angela Similea a repetat in nenumarate randuri ca moartea sotului sau a afectat-o destul de mult.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: