Redactia.ro
Home » TV » Angelina Jolie a devenit editor al unei publicații celebre. Ce teme dezbate actrița

Angelina Jolie a devenit editor al unei publicații celebre. Ce teme dezbate actrița

Angelina Jolie a devenit editor al unei publicații celebre. Ce teme dezbate actrița

Actrița de origine americană, Angelina Jolie a devenit editor colaborator al publicației Time. Frumoasa actriță va scrie articole pe tema strămutării conflictelor și articole în care va dezbate tema drepturilor omului, potrivit contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 44 de ani este emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU. Ea a publicat deja primul ei articol, „What We Owe Refugees” (Ce le datorăm refugiaţilor). Acest articol a fost scris cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului. Aceasta se sărbătorește pe 20 iunie.

Angelina Jolie a devenit editor al unei publicații celebre. Ce teme dezbate actrița

Actrița de origine americană, Angelina Jolie a devenit editor colaborator al publicației Time. Frumoasa actriță va scrie articole pe tema strămutării conflictelor și articole în care va dezbate tema drepturilor omului. Primul său articol poartă titlul de „What We Owe Refugees”. Actrița vorbește în cadrul articolului despre faptul că refugiaţii ar trebui să fie „admiraţi” şi întreabă de ce cuvântul „refugiat” a căpătat „conotaţii negative”.

„De ce politicienii sunt aleşi pe baza promisiunilor de a închide graniţe şi de a întoarce spatele refugiaţilor?”, a scris Jolie.

Angelina a mai vorbit și despre diferența dintre migranți și refugiați. Actrița a explicat că aceștia trebuie tratați cu demnitate și respect, indiferent de situație.

Numărul global al persoanelor refugiate sau strămutate din cauza conflictelor din ţările în care se aflau a ajuns la 70,8 milioane. Acesta este un nou record de la înfiinţarea agenţiei ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), în 1950. Aceste date se regăsesc într-un raport al organizaţiei dat publicităţii miercuri.

Angelina Jolie este mamă a şase copii. Dintre aceștia trei sunt adoptaţi. Angelina Jolie a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special. Acest titlu l-a căpătat pentru că actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizaţie, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU. Programele aveau ca scop ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă.

Angelina Jolie are trei copii adoptați. Cu toții provin din zone defavorizate. Actrița are și trei copii biologici împreună cu actorul Brad Pitt. Angelina Jolie a declarat în cadrul unui interviu, acum ceva timp că nu-și poate iubi copiii biologici atât de mult cum îi iubește pe cei adoptați. Declarația actriței de la acea vreme a șocat întreaga lume.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt vrea să devină băiat