Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie a rămas doar o umbră a divei sexy de altă dată

Angelina Jolie a rămas doar o umbră a divei sexy de altă dată

GALERIE FOTO (3) Angelina Jolie a rămas doar o umbră a divei sexy de altă dată

Angelina Jolie a slăbit foarte mult în ultima vreme, iar fanii și familia ei sunt foarte îngrijorați pentru ea. Aceasta a rămas doar o umbră a sex-simbolului care era înainte.

Actriţa Angelina Jolie (44 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta către un magazin cu haine de lux de pe o stradă din Beverly Hills. Actrița purta o rochie albă, foarte largă și cu un design ciudat, prin care se zărea trupul foarte slab al acesteia. Picioarele și mâinile Angelinei sunt neobișnuit de subțiri și se aseamănă izbitor de mult cu constituția femeilor anorexice.

Angelina Jolie a rămas doar o umbră a divei sexy de altă dată

Într-o altă fotografie Angelina Jolie apare alături de câinii ei. Actrița poartă o rochie care îi lasă la vedere mainile foarte foarte subțiri.

O sursă apropiată vedetei a mărturisit că motivul pentru care Angelina a slăbit atât de mult ar fi reprezentat de divorțul de fostul soț, Brad Pitt, divorț care pe ea a marcat-o.

“În mod sigur a slăbit rău din cauza stresului şi a depresiei provocate de despărţirea de Brad. Nu mai are nici o bucurie. Divorţul a distrus-o”, a spus o sursă apropiată.

Citește și: Raluca, singura dintre fostele neveste ale lui Marcel Toader care a venit la înmormântare