Redactia.ro
Home » Știri » Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a sugrumat unul dintre copii

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a sugrumat unul dintre copii

Cuplul iconic Angelina Jolie și Brad Pitt demostrează în fiecare zi că poveștile cu prinți și prințese care trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți rămân doar în cărți. În viața reală, oamenii se schimbă și pot ajute într-o clipă de la iubire la război.

Angelina a lansat noi acuzații la adresa fostului partener de viață. Legal, încă sunt soț și soție. Din 2016 până în prezent, procesul de divorț nu s-a încheiat. Printre altele, cei doi se judecă în continuare pentru custodia copiilor și vânzarea unui domeniu viticol din sudul Franței.

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a sugrumat unul dintre copii

Actrița îl acuză pe fostul ei soț că a fost violent cu copiii în timpul disputei de la bordul avionului privat, potrivit unor documente judiciare dezvăluite marți. Incidentul s-ar fi petrecut în septembrie, 2016 în timp ce zburau din California spre Franța. La momentul respectiv, Brad Pitt “l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul”.

Mai mult, actorul “a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o”, după care ar fi împins-o de peretele toaletei, acolo unde începuse cearta. Conflictul a escaladat, iar Brad Pitt i-ar fi spus Angelinei că este “prea obedientă” cu copiii lor. Ulterior ar fi turnat bere pe fosta soție și “bere şi vin roşu pe copii”.

În timpul discuțiilor, unul dintre copii i-ar fi luat apărarea verbală a mamei sale. Moment în care, actorul s-ar fi năpustit asupra lui, iar Angelina “l-a apucat din spate pentru a-l opri”.

“Copiii s-au grăbit să intre și au încercat cu toții să se protejeze cu curaj unii pe alții. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față.

Unii dintre copii l-au implorat pe Pitt să se oprească. Cu toții erau speriați. Mulți plângeau.”, se arată în documentele depuse de Angelina Jolie, potrivit Variety.

Decizia de divorț a apărut în urma cerții puternice de la bordul avionului privat

Evenimentul petrecut la bordul avionului privat a făcut-o pe actriță să depună plângere. Ancheta autorităților federale nu a dus la nicio urmărire penală, iar Angelina Jolie a cerut divorțul la scurt timp după călătoria cu avionul.

Conflictul dintre ei nu s-a terminat nici în prezent, iar Brad Pitt și-a dat în judecată fosta soție din cauza unei proprietăți rurale și a unei podgorii din sudul Franței, Chateau Miraval, achiziționată de cei doi în 2008.

Angelina Jolie susține că fostul ei soț vrea să preia controlul absolut al proprietății. Aceasta îi cere despăgubiri care se ridică la suma de 250 de milioane de euro, potrivit CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: