Redactia.ro
Home » Știri » Animalul care bea alcool câte două ore în fiecare noapte. Consumă mai multe băuturi alcoolice decât majoritatea oamenilor 

Animalul care bea alcool câte două ore în fiecare noapte. Consumă mai multe băuturi alcoolice decât majoritatea oamenilor 

GALERIE FOTO (2)

Există o specie de animal care consumă cantități semnificative de alcool în fiecare seară, depășind nivelul de consum obișnuit al majorității românilor.

Animalul care bea alcool câte două ore în fiecare noapte. Consumă mai multe băuturi alcoolice decât majoritatea oamenilor

Este vorba despre veverița arboricolă, denumită științific Ptilocercus lowii, care are locuința în frumoasele păduri din Malaysia. Veverița arboricolă înghite echivalentul a nouă unități de alcool în fiecare seară, ceea ce reprezintă asemenea cantități ca și cum ar bea 9 pahare de whisky, 5 halbe de bere sau 5 pahare de vin, fiecare cu un volum de 175 de mililitri.

Evident, veverița nu consumă bere sau vin în mod obișnuit; în schimb, ea se hrănește cu nectarul florilor de palmier, care fermentează datorită prezenței drojdiei naturale în mugurii plantei.

Această băutură naturală conține aproximativ 3,8% alcool, iar veverița petrece în jur de două ore pe noapte savurând-o. Cu toate acestea, veverițele nu se îmbracă niciodată. Organismul lor poate să descompună alcoolul fără să sufere de intoxicație.

Singurul animal care nu se poate uita în sus, spre cer. Mulți români îl au în gospodărie

Puțini știu că există un animal, destul de comun în gospodăria românilor, care nu poate privi în sus, spre cer. Știați asta? Una dintre particularitățile anatomiei porcilor este reprezentată de faptul că aceștia nu pot să-și miște gâtul la un unghi mai mare de 45 de grade.

Porcii au această particularitate datorită stratului gros de grăsime de pe gâtul lor și adaptărilor naturale ale coloanei vertebrale, care permit doar mișcarea capului în diverse unghiuri în jos, unde își găsesc hrana. În habitatul lor natural, porcii se hrănesc în principal cu rădăcini, insecte, viermi și chiar cadavre, toate acestea fiind la nivelul solului.

Datorită faptului că își petrec cea mai mare parte a vieții cu capul în poziție joasă, porcii s-au adaptat la acest stil de viață, iar acum coloana vertebrală nu le permite să ridice capul la fel ca alte animale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: