Redactia.ro
Home » Monden » Anisia Gafton a dat lovitura la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Suma fabuloasă pe care a primit-o pentru cele trei luni petrecute în junglă

Anisia Gafton a dat lovitura la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Suma fabuloasă pe care a primit-o pentru cele trei luni petrecute în junglă

anisia gafton

În seara de joi, pe 25 noiembrie 2022, a avut loc finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ultima bătălie a competiției s-a desfășurat între fostul fotbalist Giani Kiriță și comedianta Anisia Gafton. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Anisia să iasă învingătoare, însă actrița a reușit să-l înfrângă, fără drept de apel, pe sportiv. Astfel, a revenit în România cu trofeul emisiunii, dar și cu o sumă frumușică în conturi.

Anisia Gafton este câștigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici

Anisia Gafton a reușit să facă față probelor dificile și s-a adaptat cel mai bine condițiilor potrivnice din Republica Dominicană. A dormit sub cerul liber, a mâncat tot felul de preparate bizare sau chiar vietăți, a alergat pe traseele complicate, iar în final l-a învins pe Giani Kiriță.

Cu siguranță, unii fani sunt curioși să afle care este suma pe care Anisia Gafton a încasat-o pentru cele trei luni petrecute în Republica Dominicană, departe de familie și de iubit. Se pare că actrița a primit săptămânal suma de 2.000 de euro, iar la finalul competiției, onorariul total pe care l-a primit s-a ridicat la 128.000 de euro. Așadar, putem spune că sacrificiile au meritat din plin!

Bia Khalifa a fost descalificată din cauza atitudinii agresive

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost plină de probe dificile și nu au lipsit situațiile tensionate dintre participanți. Una dintre concurente, Bia Khalifa, creatoare de conținut destinat adulților, a fost descalificată din concurs din cauza atitudinii belicoase pe care a avut-o în raport cu ceilalți competitori. Nici Cornel Palade nu a scăpat de furia tinerei, care a folosit cuvinte dure pentru a-l descrie.

Bia Khalifa a lansat atacuri la adresa mai multor concurenți, însă Ami a fost cea împotriva căreia a folosit cele mai dure cuvinte. Totul a culminat cu momentul în care Bia Khalifa și-a pierdut cumpătul și a încercat s- o agreseze fizic pe artistă. În acea clipă, prezentatorii emisiunii și-au făcut apariția în cadru și au anunțat că Bia este descalificată, fără prea multe discuții.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: