Redactia.ro
Home » Știri » Anita Pointer a murit răpusă de cancer. Cântăreața avea 74 de ani

Anita Pointer a murit răpusă de cancer. Cântăreața avea 74 de ani

Anita Pointer a murit răpusă de cancer. Cântăreața avea 74 de ani

Anita Pointer a murit răpusă de cancer. Cântăreața avea 74 de ani și a fost înconjurată de cei dragi când și-a dat ultima suflare.

Anita Pointer a murit răpusă de cancer. Cântăreața avea 74 de ani

Anita Marie Pointer, cântăreață și compozitoare americană, a fost cunoscută cel mai bine ca membru fondator al grupului vocal The Pointer Sisters, formație care a luat mai multe trofee Grammy, cunoscută pentru hituri pop, country şi R&B din anii ’70 şi ’80 precum I’m So Excited, Jump (For My Love) şi Fire.

The Pointer Sisters era format din patru surori, care au început să cânte împreună în urmă cu mai mult de 50 de ani în localitatea lor natală, Oakland, California. Surorile au crescut cântând în biserica tatălui lor, care era predicator. Surorile Pointer au şi doi fraţi, Fritz şi Aaron.

Anita Pointer avea cancer și și-a dat ultima suflare la vârsta de 74 de ani înconjurată de familie în locuinţa ei din Beverly Hills, a declarat agentul său de presă, Roger Neal, potrivit Agerpres.

Ruth este acum singura dintre cele patru surori rămasă în viaţă și care mai cântă împreună cu fiica ei, Issa, şi nepoata, Sadako.

„Deşi suntem profund întristaţi de pierderea Anitei, ştim că acum este cu fiica ei, Jada, şi cu surorile ei, June şi Bonnie. Ea a fost cea care ne-a ţinut pe toţi apropiaţi şi împreună atât de mult timp. Dragostea ei pentru familia noastră va trăi în fiecare dintre noi”, a afirmat familia într-un comunicat, a relatat news.ro.

Printre hiturile The Pointer Sisters se mai numără și ”He’s So Shy” în 1980, ”Slow Hand” în 1981 şi ”Neutron Dance”, ”Automatic” şi ”Jump” în 1983. ”I’m So Excited” din 1982 rămâne, însă, melodia cu cel mai mare succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: