Redactia.ro
Home » TV » Aniversare la Casa Regală. Prințul Harry și Meghan Markle aniversează 1 an de la nuntă

Aniversare la Casa Regală. Prințul Harry și Meghan Markle aniversează 1 an de la nuntă

GALERIE FOTO (3) Aniversare la Casa Regală. Prințul Harry și Meghan Markle aniversează 1 an de la nuntă

Aniversare la Casa Regală.  În 2018, pe data de 19 mai, cei doi s-au căsătorit cu mare fast. Imaginile de la nunta regală a anului au fost difuzate de televiziunile din toată lumea, pentru fanii lor.

Aniversare la Casa regală. Prințul Harry și Meghan Markle aniversează 1 an de la nuntă

Conform AFP,  Meghan Markle și Prințul Harry, împlinesc un an de la căsătorie. Ducii de Saussex au marcat un an de la căsătorie printr-o serie de 14 fotografii publicate duminică pe contul lor de socializare Instagram.

Dintre cele 14 fotografii, unele sunt făcute publice în premieră.

„Mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul arătate de atât de mulți dintre voi, din toată lumea. Fiecare dintre voi a făcut această zi și mai plină de semnificație”, se arată în mesajul care însoțește fotografiile.

Aniversare la Casa Regală. O nuntă ca în povești

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani.

Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională. Presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Dragoste la prima vedere

Prinţul Harry şi Meghan Markle susţin că a fost dragoste la prima vedere pentru ei. Se pare că amândoi au simţit că scurta lor primă întâlnire aranjată pe nevăzute ar putea să devină ceva foarte important.

Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016.

Cei doi au mărturisit mai târziu că ştiau foarte puţine unul despre celălalt. Viteza cu care s-a dezvoltat relaţia dintre ei i-a surprins pe amândoi.

„Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de Meghan a fost atât de incredibil, încât a fost o confirmare că, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect”, a spus Harry ulterior.

După mai puţin de doi ani, ei se vor căsători la castelul Windsor, pe 19 mai, pecetluind o relaţie care s-a dezvoltat rapid departe de ochii presei. Și de asemenea, relația supravieţuit după ce a devenit publică şi a captat atenţia întregii lumi.

Prinţul a spus că familia regală l-a sprijinit foarte mult în ceea ce priveşte această relaţie.

Inclusiv bunicii, regina Elizabeth a II-a şi prinţul Philip, tatăl, prinţul Charles, şi fratele, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.

Meghan Markle si printul Harry au devenit părinti

Pe 6 mai, Ducesa de Sussex a născut un băiețel. Prinţul Harry a asistat la naşterea primului lui copil, care a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26.

Ducele de Sussex a transmis că el şi soţia lui sunt „absolut încântaţi” şi a mulţumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii.

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.

Citește și:Meghan Markle a născut un băiat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: