Redactia.ro
Home » Știri » ANM: Prognoza meteo de mâine. Cum va fi vremea pe 24 martie?

ANM: Prognoza meteo de mâine. Cum va fi vremea pe 24 martie?

GALERIE FOTO (2) anm prognoza meteo 24 martie 2020

ANM: Prognoza meteo de mâine, 24 martie. Meteorologii anunță vreme închisă în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile în termometre va continua să scadă, iar cele maxime se vor situa între 1-5 grade. Temperaturile minime care se vor înregistra mâine se va situa în jurul valorii de – 2 grade.

ANM. Prognoza meteo pentru 24 martie

Vești proaste! Vremea va continua să se răcească în toată țara. În multe regiuni din țară va ninge moderat, iar stratul de zăpadă va măsura chiar și 5-10 centimetri. Vântul va sulfa moderat, iar temporar va avea intensificări cu rafale de 55-65 km/h, viscolind pe timpul nopții.

Vremea pe regiuni

  • Banat. Vremea se va răci considerabil, minima înregistrată pe timpul zilei fiind de 7 grade. Mâine este o probabilitate mai ridicată pentru precipitații slabe.
  • Crișana. Temperaturi la fel de scăzute și pentur această regiune a țării. Minima zilei va fi tot de 7 grade, în timp ce pe noapte se vor înregistra și – 3 grade Celsius.
  • Transilvania. Se va observa o răcire semnificativă, maxima zilei fiind de 3 grade. Spre finalul săptămânii, temperature va crește pentru o valoare normală în această perioadă.
  • Maramureș. Și aici se va înregistra o scădere a temperaturilor. Media zilei se va situa între 4-5 grade. Ploile vor fi prezente la nivel izolat.
  • Moldova. Media regional înregistrată va fi de 3 grade, urmând ca spre sfârșitul săptămânii să mai crească.
  • Dobrogea. Mâine, dobrogenii vor avea parte de o maximă de 4 grade. Se vor semnala precipitații, însă vor fi în general slabe cantitativ.
  • Muntenia. Minima termică se va situa în jurul – 4 grade. Spre finele săptămânii, temperatura va crește.
  • Oltenia. Vremea se va răci, iar maxima zilei va fi de 6 grade. Probabilitate crescută de ploi.

Vremea în Capitală, 24 martie

Se vor semnala precipitații mixte pe tot parcursul zilei. Mai mult de atât, se așteaptă să ningă moderat, iar stratul de zăpadă care va fi depus să fie între 5-7 centimetri. Pe timpul nopții, vântul cu rafale de 55 – 65 km/h va viscoli ninsoarea. Temperatura maximă va fi de 3 grade, în timp ce cea minima se va situa în jurul a – 1 grade.

anm-prognoza-meteo-bucuresti-24-martie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: