Redactia.ro
Home » Monden » Anna Duggar, mamă pentru a șaptea oară. Care este sexul copilului

Anna Duggar, mamă pentru a șaptea oară. Care este sexul copilului

Ceea ce s-a zvonit, iată că s-a confirmat. După ce încă de la începutul anului s-a zvonit că familia Duggar mai așteaptă un membru să vină pe lume, Anna Duggar a spus adevărul, în cele din urmă. Va fi mamă pentru a șaptea oară!

Anna Duggar, mamă pentru a șaptea oară. Care este sexul copilului

Familia Duggar se mărește. Vedeta internațională, Anna Duggar, a confirmat, în cele din urmă, zvonurile legate de sarcina sa, încă din luna ianuarie. Anna a anunțat pe rețelele de socializare că va fi mamă a șaptea oară și că în septembrie va naște. Iată care este sexul copilului!

”Bebelușul cu numărul șapte” este fetiță. Anna Duggar și restul membrilor familiei abia așteaptă să o cunoască, în această toamnă.

„Este fată!! Suntem foarte fericiți să anunțăm că bebelușul cu numărul șapte este pe drum. Abia așteptăm să o strângem în brațe în curând, toamna aceasta”, este anunțul postat de Anna Duggar.

În anunțul video pe care familia Dugger l-a făcut despre al șaptelea copil, Anna stă pe un câmp sub o umbrelă. Când Josh deschide umbrela, din aceasta ies confetti roz și cei șase copii ai cuplului încep să alerge. Cuplul nu a anunțat încă un nume pentru fetița lor, dar probabil că își vor continua tradiția cu numele „M” și cu al șaptelea copil. Primii lor șase copii sunt Mackenzie, 11, Michael, 9, Marcus, 7, Meredith, 5, Mason, 3 și Maryella, 17 luni.

Cine sunt Josh și Anna Dugger

Josh și Anna Dugger  au devenit celebri prin apariția în emisiunea de televiziune a familiei, „19 copii și numărare”. Soțul lui Anna, a fost acuzat în 2015 că a agresat sexual mai multe tinere, inclusiv două dintre surorile sale. Deși Josh și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut, lucrurile s-au intensificat când mai târziu în acel an a recunoscut că a folosit controversatul site de întâlniri, Ashley Madison, pentru a întâlni femei, în ciuda faptului că este căsătorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: