Redactia.ro
Home » Monden » Deși au copii cu același bărbat, Katy Perry și Miranda Kerr au o relație de prietenie greu de înțeles. Ce părere are Orlando Bloom

Deși au copii cu același bărbat, Katy Perry și Miranda Kerr au o relație de prietenie greu de înțeles. Ce părere are Orlando Bloom

GALERIE FOTO (6) Deși au copii cu același bărbat, Katy Perry și Miranda Kerr au o relație de prietenie greu de înțeles

Deși au copii cu același bărbat, Katy Perry și Miranda Kerr au o relație de prietenie greu de înțeles. În urmă cu mai bine de 10 ani, celebrul actor Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn. După ce s-au despărțit, actorul și-a găsit liniștea în brațele artistei Katy Perry, care a adus pe lume o fetiță în urmă cu câteva luni. Însă, ceea ce mulți nu știu, este faptul că fosta și actuala iubită a actorului au o relație de prietenie specială,poate greu de înțeles de unele persoane.

Deși au copii cu același bărbat, Katy Perry și Miranda Kerr au o relație de prietenie greu de înțeles. Ce părere are Orlando Bloom

Katy Perry și Miranda Kerr au o relație de prietenie greu de înțeles. Orlando Bloom este considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood. Acesta a trăit o poveste de dragoste cu modelul Miranda Kerr, dar cei doi s-au despărțit în 2013, chiar dacă au un copil împreună. După câțiva ani, actorul din Pirații din Caraibe și-a găsit liniștea în brațele frumoasei artiste Katy Perry, împreună cu care are o fiică de câteva luni.

Ei bine, șocant este faptul că cele două femei din viața lui Orlando Bloom au o relație de prietenie specială. Recent, artista și-a arătat sprijinul pentru noua cremă din linia de skincare a Mirandei, KORA Organics. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate,” a spus cântăreața despre modelul de 37 de ani.

Miranda si Katy Peryy

Vedeta a declarat că s-a apropiat de Miranda după ce a început să folosească toate produsele acesteia, mai ales că fiul soțului său vine acasă cu ele în rucsac. De asemenea, Katy a spus că o altă cremă a Mirandei, Turmeric Glow, a ajutat-o în lupta cu acneea chistică de la vârsta adultă. În trecut, Miranda a declarat că ține foarte mult la actuala iubită a lui Orlando Bloom. „O ador pe Katy și mă bucur că Orlando a găsit pe cineva care-i bucură inima, pentru că, la urma urmei, cel mai important e ca Flynn să aibă niște părinți fericiți.”, a spus ea.

Miranda Kerr și Katy Perry, două mame împlinite

În prezent, Miranda mai are doi băieți cu soțul ei actual, Evan Spiegel, menționând că draagostea sa cea mai mare sunt copiii. „E cel mai minunat lucru din lume să fii mamă”, a spus Miranda. Evident, Katy a fost de acord cu fosta iubită a partenerului său. „Nimic nu se compară cu sentimentul de când am avut-o pe fiica mea. A fost ca și cum toată dragostea pe care am căutat-o vreodată, a venit Bam!.”

Relație de prieteni dintre cele două poate fi un exemplu pentru multe femei din lume. Orlando Bloom este fericit că mamele copiilor săi se înțeleg foarte bine și își educă copiii împreună. Katy Perry și Orlando Bloom se iubesc de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit. Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorțat în 2011, după 14 luni de căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: