Redactia.ro
Home » TV » Anna Lesko a izbucnit în lacrimi. Motivul tulburător care a făcut-o pe artistă să plângă în direct, la TV

Anna Lesko a izbucnit în lacrimi. Motivul tulburător care a făcut-o pe artistă să plângă în direct, la TV

Anna Lesko, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, nu a ezitat și și-a arătat latura sensibilă din nou. Vedeta a izbucnit în lacrimi, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

 

Ce a emoționat-o pe vedetă

 

Anna Lesko a dezvăluit și care este motivul care a emoționat-o până la lacrimi. Anna Lesko pare o femeie puternică și pare că nimic nu ar putea să o facă să plângă pe frumoasa cântăreață. Vedeta, cu formele ei de invidiat și tăria de caracter pe care o are în orice situație, are și momente de slăbiciune.

Vedeta își iubește extrem de mult băiețelul și nu ezită să arate acest lucru pe rețelele de socializare. După despărțirea de tatăl lui Adam, băiețelul a devenit centrul universului ei. Se pare că Dumnezeu a binecuvântat-o cu un copil simpatic, alături de care petrece foarte mult timp. Cei doi au o relație deschisă și sunt extrem de apropiați.

Anna Lesko a vorbit în cadrul unei emisiuni despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei când a fost nevoită să stea departe de băiețelul ei, din motive profesionale.

Întrebată despre cum s-a simțit în timpul pe care l-a petrecut fără băiețelul ei, Anna Lesko a izbucnit în lacrimi și nu a ezitat să arate emoția pe care a simțit-o. Cântăreața a plâns de dorul băiețelului ei.

 

Anna Lesko, moment dificil din viață

 

Mai mult, Anna Lesko a povestit că este obișnuită ca atunci când nu-i poate fi alături fizic băiețelului ei, vedeta încearcă măcar să îla udă la atelefon sau să vorbească pe cameră cu el. Anda Adam se emoționează și când băiatul ei îi vorbește în limba rusă.

„Am acumulat o sumedenie de emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Oricând cât am fost separată de Adam am ținut legătură cu el prin telefon, ne vedeam, vorbeam măcar puțin cât să-i aud vocișoara aia și să mă întrebe ceva în rusă, să-mi zică dacă-l doare ceva, dacă are nevoie de ceva. Mamele înțeleg ce zic, sunt sigură, până și tații”, a declarat Anna Lesko la o emisiune de televiziune.

 

Anna Lesko, cea mai bine plătită la Ferma

 

Anna Lesko nu s-a ales doar cu un capital de imagine, ci a primit cea mai mare sumă de la ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”. Probele dificile și munca fizică nu au pus-o în dificultate pe frumoasa basarabeancă, ba chiar au determinat-o să fie cea mai bună. Potrivit unor informații din interior, artista ar fi încasat 27.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: