Redactia.ro
Home » TV » Anna Lesko s-a îmbătat în Ferma? Gesturile indecente pe care le-a făcut artista față de concurenți

Anna Lesko s-a îmbătat în Ferma? Gesturile indecente pe care le-a făcut artista față de concurenți

GALERIE FOTO (4)

Anna Lesko a făcut prăpăd în Fermă! După ce a petrecut o seară spumoasă alături de toți concurenții într-un jacuzzi, gesturile artistei vor rămâne mult timp în mintea tuturor bărbaților!

Anna Lesko surprinsă cu paharul în mâna și incoerentă, i-a făcut pe telespectatori să banuiesca că vedeta și-a pierdut cumpătul în Ferma. Orășeni Vs Săteni.

Relaxată și euforică, Anna Lesko pare că a uitat că este filmată 24/24 în show-ul de pe PRO TV, asta după ce de față cu toți concurenții a făcut un gest de-a dreptul deplasat. Cântăreața s-a frecat la propriu cu fundul de fața lui George Pistereanu, care de altfel nu s-a arătat deloc deranjat de vedetă!

Au cântat, au ras și s-au distrat până dimineață! La distracție au luat parte și: Andrei Stoica, Ana Maria Ababei, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Viviana Sposub și George Burcea.

IMAGINI MAI JOS

„A fost cea mai frumoasă seară, au fost cele mai frumoase momente de când sunt în Fermă. Ne-am distrat foarte tare” a declarat Viviana Sposub, în seara asta.

Anna Lesko, sărut pasional și atingeri tandre cu Viviana! Vedeta s-a lăsat dusă de val și s-a sărutat cu așistenta de la Vorbește Lumea în văzul tuturor.

Concurenții rămași în cea de-a șasea săptămână la Fermă au parte de un spectacol cum nu se așteptau. În cadrul petrecerii din seară asta, care a depășit cu mult limitele decenței, Anna Lesko și Viviana Sposub s-au sărutat reciproc mai multe secunde!

Îmbrăcate sumar, cele două concurente au lăsat orice inhibite deoparte iar telespectatorii au avut parte de un show incendiar.

IMAGINILE AICI:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: