Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko, trup de zeiţă la 41 de ani. Care este, de fapt, secretul moldovencei. FOTO

Anna Lesko, trup de zeiţă la 41 de ani. Care este, de fapt, secretul moldovencei. FOTO

GALERIE FOTO (4) Anna Lesko

Anna Lekso este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Are 41 de ani, dar nu arată acest lucru niciun pic, pentru că are un trup perfect. Iată cum reușește vedeta să se mențină atât de bine.

Ce reguli urmează Anna Lesko pentru a avea un trup perfect

Anna Lesko are 41 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Ba mai mult, arată ca o tânără de 20 de ani. Uite ce face aceasta pentru a arăta atât de bine.

Anna Lesko mărturisește că nu a fost niciodată nici grasă, nici plinuță, iar unul dintre marile ei secrete în ceea ce privește menținerea siluetei perfecte este să nu mănânce carbohidrați. Nici măcar după naștere aceasta nu a suferit o transformare vizibilă a corpului său.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv”, a mărturisit vedeta pentruViva.

Ce regulă respectă cu sfințenia Anna Lesko pentru a-și menține silueta

Anna Lesko are o regulă simplă când vine vorba de mâncare. Nu consumă carbohidrați și mănâncă numai ce gătește ea. De altfel, îi place foarte mult să facă asta, fiind o tradiție de familie.

„Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a spus Anna Lesko.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: