Redactia.ro
Home » Știri » Alex Bodi si Anna Lesko impreuna? Cum a ramas Bianca Dragusanu cu buza umflata

Alex Bodi si Anna Lesko impreuna? Cum a ramas Bianca Dragusanu cu buza umflata

Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Alex Bodi si Anna Lesko impreuna? Cum a ramas Bianca Dragusanu cu buza umflata “Cand vreau sa iau o pauza de la Bianca, la tine vin. Esti prea periculoasa… am ce invata de la tine”, iata ce comentariu cu directie clara a postat Alex Bodi, iubitul Biancai Dragusanu, in dreptul unei poze cu Anna Lesko pe Instagram.

Se cearta, se impaca, iar se cearta si iar se impaca. Se pare ca asa se poate descrie relatia dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu. Insa, desi stie ca o inseala si ca mai trece prin cearsafurile altor femei, Bianca pare sa inchida ochii si sa treaca peste, uneori incasand si o bataie. In ceea ce il priveste pe Alex Bodi, acesta pare sa aiba o alta viata pe retelele de socializare, astfel ca, afaceristul incearca “usile” frumoasei Anna Lesko, cel putin in comentarii. “Când vreau să iau o pauză de Bianca, la tine vin. Ești prea periculoasă… am ce învăța de la tine”, a scris Bodi in dreptul fotografiei cu Anna Lesko, semn clar ca i s-au aprins calcaiele dupa frumoasa blondina in varsta de 41 de ani.

Anna Lesko i-a dat cu flit

Chiar daca este activa pe retelele de socializare si sta de vorba si cu fanii, Anna Lesko a preferat sa isi vada de ale ei si sa ignore mesajul cu subinteles postat de Alex Bodi, iubitul Biancai Dragusanu.

Bianca Dragusanu a incasat o bataie sora cu moartea

Showbiz-ul autohton a fost zdruncinat din temelii atunci can au aparut fotografii cu Bianca Dragusanu abia tinandu-se pe picioare, dupa bataia incasata de la fostul si actualul sot, Alex Bodi. La momentul respective, Bianca aparea cu buzele sim ai umflate, vanata la ochi si clatinadu-se pe strada, insa sustinuta de iubit pentru a se deplasa pana la masina.

Alex Bodi si Anna Lesko impreuna? Cum a ramas Bianca Dragusanu cu buza umflata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: