Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, declarație controversată după închiderea grădinițelor: „Virusul lor inventat”

Bianca Drăgușanu, declarație controversată după închiderea grădinițelor: „Virusul lor inventat”

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de revoltată pe rețelele de socializare după ce autoritățile au decis să aplice noi măsuri împotriva coronavirusului. Vedeta se întreabă cum se vor descurca toți părinții care nu au cu cine să-și lase copiii, după ce grădinițele și școlile și-au suspendat activitatea. De asemenea, Bianca Drăgușanu a susținut că ea nu crede în acest virus și tot ceea ce se petrecere este o ”prostie”.

Bianca Drăgușanu neagă existența coronavirusului

În această perioadă dificilă, în care autritățile au decis să închidă din nou școlile și grădiniele, foarte mulți părinți se confruntă cu probleme. Bianca este o mămică norocoasă, însă nu toate mamele din România pot spune același lucru despre ele. Vedeta s-a arătat foarte afectată de decizia auorităților și a lasat mai multe mesaje pe rețelele sociale.

Într-un instastory publicat pe pagina sa de Instagram, Bianca Drăgușanu s-a arătat revoltată de situația actuală din România și s-a întrebat ce fac oare părinții în această perioadă care nu au cu cine să-și lase copiii în timp ce ei sunt plecați la muncă. Însă asta nu e tot, vedeta a spus în nenumărate rânduri că neaga existența coronavirusului că tot ce se întâmplă acum este o prostie.

Aceasta s-a arătat foarte suportivă pentru mamele care întâmpină acum probleme, susținând că ea are noroc că primește ajutor tot timpul, ținând cont că este foarte ocupată și mai tot timpul plecată pe drumuri.

Bianca Drăgușanu este împlinită pe toate planurile

Bianca Drăgușanu este acum împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, o fetiță frumoasă și sănătoasă și este din nou împreună cu Alex Bodi. Chiar dacă aceștia au întâmpinat probleme în decursul relație lor, au trecut peste și nu au ascultat gurile rele.

Cei doi îndrăgostiți sunt mai tot timpul împreună, iar recent au mers amandoi acasa la afacerist, în orașul Mediaș. Aceștia au avut parte de câteva zile de relaxare, iar acum s-au întors înapoi la business-urile lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: