Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a dezvăluit de la ce preparate de Crăciun nu se poate abține. Cum își vor petrece ea și Alex Velea sărbătorile

Antonia a dezvăluit de la ce preparate de Crăciun nu se poate abține. Cum își vor petrece ea și Alex Velea sărbătorile

În prag de sărbători, Antonia mărturisește că este mai fericită ca niciodată. Este o mămică fericită, iar curând va deveni și soția lui Alex Velea, în mod oficial. Cei doi așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, iar artista a mărturisit într-un interviu acordat recent cum s-a pregătit familia sa pentru această zi deosebită.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu fericit de mai bine de 8 ani, iar viața i-a binecuvântat cu doi copii minunați: Akim și Dominic. Fiica artistei din prima căsnicie, Maya, se înțelege de minune cu frații săi, așa că în familia lor domnește dragostea, fericirea și liniștea.

Atunci când se gândește la Crăciun, artista își amintește cu drag de momentele din copilărie, în care părinții săi făceau tot posibilul să-i aducă zâmbetul pe buze. A crescut în SUA, iar familia lor avea o tradiție pe care o respecta în fiecare an.

Ce tradiție respecta în fiecare an familia Antoniei în SUA

Chiar dacă acum sărbătorile de iarnă sunt cu mult mai speciale, deoarece este ea însăși mămică și așteaptă să vadă bucuria copiilor săi când descoperă cu entuziasm cadourile de la Moșul, Antonia nu a uitat nici de fericirea de când era micuță și petrecea clipe minunate lângă familia sa.

„Una dintre cele mai frumoase amintiri este un fel de ritual pe care îl aveam cu părinții mei: mergeam prin diverse cartiere cu mașina să vedem decorațiunile și luminițele de sărbători pe care le foloseau oamenii pentru casele lor pentru a le pregăti pentru cea mai frumoasă perioadă din an. Bineînțeles, acum am altfel de amintiri frumoase, legate de copiii mei, pentru că acum percep altfel Crăciunul prin intermediul lor: bucuria de a descoperi cadourile de la Moș Crăciun, toate lucrurile care se văd atât de magic prin ochii lor.”, a declarat Antonia pentru Click!.

Cum își vor petrece ea și Alex Velea sărbătorile

Sărbătorile sunt un mare prilej de bucurie în casa Antoniei și Alex Velea, care s-au pregătit din timp pentru această zi deosebită. Vor petrece Crăciunul în familie, alături de copii lor, însă au și câțiva invitați speciali. Este vorba de prietenii lor apropiați, care le-au fost alături în cele mai speciale momente din viață.

Artista a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe toți cei dragi la un loc, Crăciunul fiind sărbătoarea sa preferată din an.

„Vom petrece Crăciunul în familie, dar și alături de niște prieteni apropiați. Iubesc Crăciunul, este sărbătoarea mea preferată și abia aștept să fim împreună!”, a mai mărturisit artista pentru aceeași sursă.

Antonia a dezvăluit de la ce preparate de Crăciun nu se poate abține

Cât despre masa de Crăciun, putem să fim siguri că Antonia și Alex Velea nu vor sări peste preparatele tradiționale. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, de care a avut mare grijă de-a lungul timpului, cântăreața a mărturisit că abia așteaptă să mănânce din toate. Iubește mâncarea tradițională, așa că se va răsfăța cu sarmale și șorici, totul ca apoi să se revanșeze cu câteva antrenamente serioase la sală.

„Îmi place mâncarea și îmi place mult tot ce se prepară de Crăciun, și cârnați și șorici, sarmale. Abia aștept! Chiar dacă după Crăciun imediat trebuie să merg la urgență la sală!”, a spus amuzată aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: