Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a izbucnit în lacrimi. Vedeta trece prin momente dificile: „Îmi spunea că o să ard în iad”

Antonia a izbucnit în lacrimi. Vedeta trece prin momente dificile: „Îmi spunea că o să ard în iad”

GALERIE FOTO (2) Antonia a izbucnit în lacrimi.

Antonia a izbucnit în lacrimi. Vedeta a vorbit deschis despre viața sa profesională, dar și personală, izbucnind în lacrimi. Antonia a trecut printr-o dramă, fiind criticată deseori de cei care o urmăresc în mediul online. Artista a declarat că băieții săi nu au fost botezați nici până acum.

Antonia a izbucnit în lacrimi. Vedeta trece prin momente dificile: „Îmi spunea că o să ard în iad”

Antonia a izbucnit în lacrimi. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar vedeta a recunoscut că a trăit momente de groază din cauza fanilor. Invitată într-un podcast deschis de Amalia Năstase, în care a vorbit deschis despre viața ei. Artista a izbucnit în plâns când a povestit că cei doi băieți ai săi, Dominic și Achim nu sunt botezați nici până în prezent. Vedeta a mărturisit că motivul este faptul că în continuare purta numele de familie al fostului soț, Vincenzo Castellano, ir cei mici au luat numele acestuia, deși erau ai lui Alex Velea.

Iubita lui Alex Velea a declarat că a fost aspru criticată de urmăritori, iar mulți dintre ei i-au spus că va arde în ias și că i se va întâmpla lucruri rele pentru că nu-și boteza copii, fără să știe, de fapt, motivul. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de aziPentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

Șatena a vorbit și despre relația cu Alex Velea. Artista a spus că se simte norocoasă  că îl are alături de ea, și pentru că este tatăl copiilor ei. În ceea ce privește nunta, momentan acest lucru nu va avea loc din cauza restricțiilor impuse din contextul pandemiei. Antonia a fost extrem de emoționată atunci când Alex Velea i-a adresat marea întrebare. ”Antonia vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fi soția mea”, i-a spus Alex Velea Antoniei, care a început imediat să plângă de emoții.

Antonia nu mai poate face copii

Alec Velea și Antonia au o familie frumoasă cu care se mândresc. Artiștii au împreună doi băieți, Dominic și Akim, iar Antonia mai are o fetiță din prima căsnicie. Alex a declarat că iubita sa nu mai poate face copii, pentru că și-a închis trompele. ”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a povestit Alex Velea.

Alex Velea susține că nunta cu Antonia nu este o urgență și că amândoi se iubesc în continuare, chiar dacă deocamdată nu au spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile.

Copiii Antoniei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: