Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Antonia pentru 40 de minute de cântat! ”Are trei copii, are nevoie de bani”

Câți bani cere Antonia pentru 40 de minute de cântat! ”Are trei copii, are nevoie de bani”

Câți bani cere Antonia pentru 40 de minute de cântat! ”Are trei copii, are nevoie de bani”

Câți bani cere Antonia pentru 40 de minute de cântat! Logodnica lui Alex Velea are un tarif incredibil pe care-l percepe la concerte și spectacole. 

Câți bani cere Antonia pentru 40 de minute de cântat! ”Are trei copii, are nevoie de bani”

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România. Superba brunetă este logodită cu Alex Velea, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani, cel căruia i-a dăruit doi băieței, Dominic și Achim. Aceaștia câștigă sume diferite din muzică, ambii muncind din greu pentru copiii lor, fiind un exemplu de familie stabilă și fericită în showbizul românesc. Conform playtech.ro, fosta jurată de la The Four câștigă între 3000 și 5000 de euro pe un singur recital de 40 de minute.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani”, a precizat sursa citată.

Frumoasa Antonia câștigă bani frumoși și din contractele de imagine pe care le onorează de fiecare dată, promovându-le intens pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Cântăreața le-a spus celor de la Impact că în anul 2021 s-a bucurat de un număr mare de concerte care i-au asigurat traiul.

„M-am bucurat să putem avea concerte, anul acesta, mai mult decât anul trecut. În rest, am avut multe filmări, ședințe foto, lansări de piese, am avut proiecte și campanii. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial”, a declarat Antonia, exclusiv pentru impact.ro.

„Din micile reclame de pe conturile sociale, se pot câștiga sume cuprinse între 250 de euro și 1.500 de euro, vedetele trăind din aceste contracte, în pandemie, când concertele sunt mai puține ca în alți ani”, a declarat organizatorul de spectacole pentru playtech.ro.

”Alex câștigă între 2.500 și 4.500 de euro, pentru recitalurile susținute în aer liber, la mall sau la petrecerile private. Iar pentru Balul Bobocilor are un tarif de 2.200 de euro, pentru 50 de minute de show. La cazare nu este atât de pretențios ca Antonia, mulțumindu-se și cu hotel de trei stele, pentru el și echipa lui de dansatori”, au declarat surse apropiate cuplului pentru sursa citată anterior.

Antonia și Alex Velea nu vor mai putea deveni părinți

Antonia și Alex Velea au o familie fericită cu toate că nu mereu a fost așa. Ambii au mai fost căsătoriți, iar Antonia are un copil din căsnicia anterioară cu milionarul italian. După ce au decis că își doresc să rămână toată viața împreună, Antonia și Alex Velea i-au adus pe lume pe Dominic și Akim. Abia acum, Alex Velea a dezvăluit de ce Antonia și el nu vor mai putea avea copii. Artistul a precizat că Antonia a trecut deja prin trei operații de cezariană, a treia destul de riscantă și că șansele de a mai face un copil sunt minime, deoarece și-ar supune soția într-un risc foarte mare.

„Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine. Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: