Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a reușit să creeze controverse în mediul online. Internauții au criticat-o dur

Antonia a reușit să creeze controverse în mediul online. Internauții au criticat-o dur

GALERIE FOTO (6) Antonia a reușit să creeze controverse în mediul online.

Antonia a reușit să creeze controverse în mediul online. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar chiar și așa, există și persoane care nu sunt de acord cu alegerile făcute de aceasta. Recent, artista a fost criticată dur de fanii din mediul online.

Antonia a reușit să creeze controverse în mediul online. Internauții au criticat-o dur

Antonia a reușit să creeze controverse în mediul online. Iubita lui Alex Velea este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din România. Antonia are un corp de invidiat, iar frumusețea se poate spune că a moștenit-o de la mama ei. Recent, vedeta a fost criticată dur de internauți, aceasta publicând câteva fotografii, printre care și una în costum de baie. Reacția unor internauți a fost destul de acirdă, iar pe lângă mesajele de apreciere, Antonia a primit și critici. „Nu e prea reușită poza, prea multa masă musculară…”/”Ce corp de amazoană ai”/”Ești o femeie superbă!”/”Ai fost mereu o femeie frumoasă, însă…începi să îți pierzi feminitatea…prea mulți mușchi, păcat!!!”/”Arați că un bărbat …păcat că ești foarte frumoasă”/”Unghiul din care te-a pozat persoana respectivă, un pic dezavantajos pentru tine, care ai un corp super”, au scris fanii în secțiunea de comentarii.

Nu este prima dată când artista este criticată de unii internauți, dar se pare că vedeta știe cum să treacă peste această situație și să fie mândră de alegerile sale.

Antonia in costum de baie

Antonia nu mai poate deveni mamă

Artista are trei copii, o fetiță cu fostul soț, Maia, și doi băieți cu Alex Velea. În cadrul unui interviu, Alex a spus motivul pentru care iubita sa nu mai poate face al patrulea copil. „Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat artistul.

În trecut, Antonia nu excludea posibilitatea venirii pe lume celui de-al patrulea copil, dar se pare că nu mai este posibil acest lucru. ”Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, mărturisea Antonia în urmă cu ceva timp.

Șatena își iubește nespus de mult copiii, dar a avut de îndurat o suferință de nedescris în perioada în care o vedea rar pe Maia, fiica sa cu Vincenzo Castellano. Relația dintre cele două este una specială, iar tehnologia a reușit să-i mai aline suferința artistei. „Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul”, a scris Antonia pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: