Redactia.ro
Home » Monden » Antonia și Alex Velea nu vor mai putea deveni părinți. Care este motivul

Antonia și Alex Velea nu vor mai putea deveni părinți. Care este motivul

GALERIE FOTO (5)

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu iubit de fani pentru talentul lor, dar și pentru stilul de viață excentric pe care îl afișează. Cu toate că au trecut de vârsta de 20 de ani, cei doi se mențin în viață, dar și în stilul muzical, foarte în vogă și în tendințe. Cei doi au doi băieți superbi împreună, dar abia acum s-a aflat de ce nu vor mai putea face copii.

Alex Velea și Antonia nu mai pot face copii

Antonia și Alex Velea au o familie fericită cu toate că nu mereu a fost așa. Ambii au mai fost căsătoriți, iar Antonia are un copil din căsnicia anterioară cu milionarul italian. După ce au decis că își doresc să rămână toată viața împreună, Antonia și Alex Velea i-au adus pe lume pe Dominic și Akim. Abia acum, Alex Velea a dezvăluit de ce Antonia și el nu vor mai putea avea copii. Artistul a precizat că Antonia a trecut deja prin trei operații de cezariană, a treia destul de riscantă și că șansele de a mai face un copil sunt minime, deoarece și-ar supune soția într-un risc foarte mare.

Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine. Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții.„, a declarat Alex Velea.

 

Antonia și fostul soț Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului

Urmăritorii celor doi artiști, dar și ai lui Vincenzo Castellano au rămas cu gura căscată după ultimele postări publicate de Antonia. După ce ani de zile a fost într-un război crâncen cu fostul ei soț alături de care are o fetiță, acum s-au afișat împreună! Și nu oricum! Fiecare cu partenerul de viață. Fanii nu se așteptau ca vreodată Antonia cu Alex Velea să stea și să petreacă la aceeași masă cu Vincenzo Castellano și iubita sa. Imposibilul a devenit posibil!

Mișcare pentru a-și salva reputația?

Mulți au spus că Antonia și Alex Velea ar încerca să își spele imaginea prin împăcarea cu fostul soț al artistei. În cazul în care nu știai, Antonia și Alex Velea au fost acuzați recent de o tânără că ar fi abuzat-o. Declarațiile acesteia au devenit o bombă mediatică. Cei doi artiști au ieșit foarte șifonați prin prisma acestui subiect. Francesca le-a adus acuzații de abuz celor doi artiști. Ea a acordat un interviu pentru o publicație mondenă unde a povestit ce a pățit într-un club din Capitală.

Tânăra a mai  povestit că cei doi artiști erau foarte violenți și Alex Velea a continuat să o scuipe și să o înjure fără motiv, ba mai mult a încercat să o lovească. Francesca a fost foarte speriată din cauza comportamentului celor doi și din cauza faptului că probabil din cauza notorietății acestora nimeni nu a intervenit în conflict, așa că și-a luat geanta și a plecat acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: