Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a purtat la Neversea o pereche de cizme la preț de mașină. Suma colosală pe care a scos-o din buzunar pentru a le cumpăra VIDEO

Antonia a purtat la Neversea o pereche de cizme la preț de mașină. Suma colosală pe care a scos-o din buzunar pentru a le cumpăra VIDEO

Antonia a purtat la Neversea o pereche de cizme la preț de mașină. Suma colosală pe care a scos-o din buzunar pentru a le cumpăra 

Antonia a purtat la Neversea o pereche de cizme la preț de mașină. Iată care este suma colosală pe care a scos-o din buzunar pentru a le cumpăra și ce spun experții din domeniul modei despre look-ul său!

Antonia a purtat la Neversea o pereche de cizme la preț de mașină

Festivalul Neversea 2024 a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, atrăgând mii de fani pe malul Mării Negre. Printre numeroasele vedete prezente, Antonia a reușit să capteze atenția publicului nu doar prin performanțele sale muzicale, ci și prin ținuta sa extravagantă, care a generat numeroase comentarii și controverse în mediul online.

Suma colosală pe care a scos-o din buzunar pentru a le cumpăra

Ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost perechea de cizme pe care Antonia a ales să o poarte pe scenă. Acestea nu au fost simple accesorii de modă, ci o investiție uriașă. Conform informațiilor din presă, cizmele marca Balenciaga au costat nu mai puțin de 6.900 de euro, echivalentul a aproximativ 34.000 de lei. Suma aceasta a stârnit atât uimirea cât și criticile internauților, mulți considerând prețul exorbitant și nepotrivit pentru un astfel de articol vestimentar.

@neversea.festival @Delia @Antonia reginele la putere 🔥❤️ #neversea #festival #queen ♬ original sound – Neversea Festival

Reacțiile din mediul online

Apariția Antoniei a provocat un val de reacții pe rețelele de socializare. Internauții nu s-au limitat doar la a comenta prețul cizmelor, ci au avut păreri împărțite și despre aspectul estetic al acestora. Unii au catalogat încălțămintea drept „rachete spațiale” din cauza formei lor neobișnuite, în timp ce alții au exprimat dezgust sau dezaprobare față de alegerea vestimentară a cântăreței. Însă, indiferent de opinie, un lucru este cert: Antonia a reușit să fie în centrul atenției și să stârnească discuții aprinse.

Părerea experților în modă

Maria Simion și Roxana Maya au evaluat ținuta Antoniei. Maria Simion a fost tranșantă în evaluarea sa, catalogând ținuta drept un „oversized trashy”. Ea a subliniat că piesa de rezistență a outfitului au fost cizmele, restul fiind irelevant.

„Nu este neapărat un outfit, e un oversized trashy. Clar piesa vedetă o reprezintă cizmele. Nu a mai contat ce avea sus, adică nu e un look curat”, a declarat Maria Simion, pentru Fanatik.

Pe de altă parte, Roxana Maya a avut o opinie mai pozitivă, apreciind curajul Antoniei. Ea a descris ținuta ca fiind „foarte tare și foarte cool, actual, fresh”, dar a subliniat că nu este o alegere practică pentru purtarea de zi cu zi.

„E foarte tare și foarte cool, actual, fresh. În același timp, e genul de ținută pe care nu ai putea s-o porți. T-shirt-ul, da, ai putea să îl porți pe stradă, cizmele mai puțin. Cizmele astea bike de la Balenciaga e clar că sunt… Probabil nu sunt nici cele mai comode, dar sunt făcute mai mult pentru scenă. Varianta scurtă a cizmelor costă în jur de 4.000 de euro, variantă celor lungi (n. red.: cele pe care le-a purtat Antonia la Neversea 2024) se pot duce clar până în 5.000 de euro sau mai mult”, a precizat Maya pentru sursa citată anterior.

Alegerea vestimentară a Antoniei la Neversea 2024 ne reamintește de rolul modei în a provoca și a genera discuții. Deși unii au criticat vehement investiția în cizmele Balenciaga, alții au apreciat îndrăzneala și originalitatea cântăreței. Dincolo de controverse, un lucru este cert: moda este, și va rămâne, un domeniu subiectiv, unde gusturile personale și expresia individuală joacă un rol crucial.

Indiferent de opiniile exprimate, Antonia a reușit să creeze un moment memorabil la Neversea 2024. Cizmele ei de 6.900 de euro au fost subiectul principal de discuție, iar artista a demonstrat încă o dată că nu se teme să iasă din tipare și să experimenteze cu moda. Rămâne de văzut ce alte surprize vestimentare ne va pregăti în viitor, dar un lucru este sigur: Antonia nu va înceta niciodată să fie în centrul atenției și să inspire discuții aprinse în rândul fanilor și criticilor deopotrivă.

Sursa foto: Captură ecran TikTok Neversea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: