Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, adevărul despre relația cu Alex Velea. De ce nu s-au căsătorit, de fapt, până acum: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie”

Antonia, adevărul despre relația cu Alex Velea. De ce nu s-au căsătorit, de fapt, până acum: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie”

Antonia, adevărul despre relația cu Alex Velea. De ce nu s-au căsătorit, de fapt, până acum: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie” Citeşte întreaga ştire: Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: "Nu actul în sine ..."

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din România. Se iubesc de mai bine de 10 ani, au o relație frumoasă și sunt fericiți, dar tot nu au făcut pasul cel mare: nunta. Se vorbește mult despre acest detaliu, motiv pentru care artista a decis să clarifice lucrurile.

Antonia, adevărul despre nuntă

Antonia și Alex Velea sunt unii dintre cei mai mare artiști din România. Se iubesc de 11 ani și legătura lor pare una extrem de puternică, pentru că niciodată nu s-au despărțit și . Formează o familie frumoasă, au trei copii minunați, pe care îi educă frumos și de care se ocupă cu mare grijă, dar toată lumea se întreabă de ce nu se căsătoresc.

Cei din jur au pus mereu presiune pe cei doi și au primit numeroase întrebări despre când va avea loc marele eveniment. În perioada pandemiei spuneau că ce s-a întâmplat le-a dat planurile peste cap, dar se pare că nici apoi nu s-au focusat pe acest aspect. Într-un interviu recent, Antonia a vorbit despre căsătorie și a subliniat faptul că pentru ei contează prea puțin un act, pentru că mult mai important este parcursul relației lor.

„Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă.”, a explicat Antonia pentru Unica.

Totul despre operațiile estetice

Antonia este considerată o femeie foarte frumoasă, cu trăsături bine conturate și extrem de feminine, dar gurile rele spun că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a atinge performanțe în acest sens. Artista a fost mereu foarte asumată și a vorbit despre lucruri personale din viața ei, inclusiv despre îmbunătățirile făcute.

De la iubita lui Alex Velea aflăm că intervenții doar la nivelul sânilor, iar în rest încearcă să aibă mare grijă de ea. Are un stil de viață sănătos, merge la sală și mai trece și pe salon pentru tot felul de tratamente. Ne asigură, însă, că are un chip natural și doar implantul mamar a fost cel care a schimbat-o, dându-i și încredere în sine.

„Nu am ținut niciodată diete, ci doar am grijă ce și cât mănânc, fac sport de 5 ori pe săptămână (atunci când timpul îmi permite), merg la proceduri anticelulită. Demachiere de fiecare dată dimineața și seara, apă termală, apă tonică, seruri cu acid hialuronic, cremă hidratantă. Și proceduri de curățare și hidratare o dată pe lună. Deocamdată, nu am în plan vreo intervenție de ordin estetic.”, a spus Antonia pentru aceeași sursă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: