Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Alex Velea a amânat nunta. Când va îmbrăca Antonia rochia de mireasă

Motivul pentru care Alex Velea a amânat nunta. Când va îmbrăca Antonia rochia de mireasă

GALERIE FOTO (2) alex velea

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape 10 ani, dar încă nu au ajuns la altar. Cei doi au tot amânat momentul căsătoriei din cauza divorțuluicu scandal al artistei de italianul Vincenzo Castellano.

În urmă cu câteva luni, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și toată lumea aștepta nunta. Artistul a anunțat acum că evenimentul a fost anulat, din cauza lipsei timpului liber.

Alex Velea a amânat nunta

Aceștia au o mulțime de concerte programate și nu le pot anula. Alex Velea abia așteapătă să o vadă pe Antonia în rochie de mireasă.

„Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față. În curând sper. Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit cântărețul, potrivit Spynews.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, iar artista mai are o fetiță din căsnicia anterioară. Maya nu locuiește alături de mama ei, ci stă în Italia la tatăl său. Chiar dacă fetița vine rar în România, artista i-a făcut acesteia camera ei.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, dar s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor s-a desfăşurat prin tribunale, vreme de șapte ani. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată.

Antonia și Alex Velea, prieteni cu fostul soț al solistei

Zilele trecute, Antonia și Alex Velea și-au luat cei doi băieți și au plecat în Italia, unde au sărbătorit-o pe Maya, care a împlinit 12 ani.

Cei doi foști soți și actualii lor parteneri de viață și-au făcut un selfie care a ajuns pe Instagramul Antoniei, alături de o inimioară, semn că lucrurile sunt bune între ei. Mai mult, cu toții au dansat și s-au distrat, au râs și s-au postat reciproc pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: