Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, cu sânii la vedere în cea mai transparentă lenjerie intimă! Imaginea care a stârnit curiozitatea fanilor

Antonia, cu sânii la vedere în cea mai transparentă lenjerie intimă! Imaginea care a stârnit curiozitatea fanilor

GALERIE FOTO (3)

Antonia își uimește fanii cu fiecare apariție. Partenera lui Alex Velea este mai dezinvoltă ca niciodată și, aparent, a renunțat la inhibiții. Artista a târnit curiozitatea fanilor după ce s-a fotografiat în cea mai transparentă lenjerie intimă. 

 

Antonia, cu sânii la vedere în cea mai transparentă lenjerie intimă

Antonia este una dintre cle mai sexy artiste din România. Partenera lui Alex Velea a stârnit curiozitatea fanilor cu imaginile pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață are un corp sculptat, pe care și-l pune în evidență ori de câte ori are ocazia. Cu această ocazie, artista își etalează formele în tot felul de ținute provocatoare. Aceste apariții nu pot decât să îi pună pe jar pe fani.

Partenera lui Alex Velea a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în cea mai fierbinte ipostază pe rețelele de socializare. Antonia și-a scos sânii voluptoși la înaintare, în cea mai transparentă lenjerie intimă posibilă. Sutienul transparent din dantelă neagră se mula perfect pe bustul generos al artistei, care nu pierde nicio ocazie de a-și arăta formele apetisante.

Fanii de pe Instagram au putut să observe ceea ce artista îi arată doar lui Alex Velea. Frumoasa cântăreață este un adevărat model pentru tinerele de 20 de ani și pare că a descoperit secretul tinereții. Deși este mamă a trei copii, Antonia arată la fel de bine ca în momentul începerii carierei în muzică.

Antonia, mesaj dur pentru cei care o critică

Deși are milioane de fani, Antonia pare să aibă parte și de experiențe mai puțin plăcute. Vedeta a juns ținta criticilor fanilor, prin prisma modului în care își câștigă banii. Artista nu a mai suportat să fie criticată și a răbufnit.

„Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor! Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta…nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat…ai propriul drum de urmat, doar al tău!Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu! M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame…Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem! Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari iposcriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog.”, a fost mesajul Antoniei pentru internauții răutăcioși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: