Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, implicată în scandalul dintre Velea și Connect-R? Dezvăluirea care scoate adevărul la iveală

Antonia, implicată în scandalul dintre Velea și Connect-R? Dezvăluirea care scoate adevărul la iveală

Antonia devine parte din scandalul dintre Connect-R și Alex Velea. Și nu pentru că ar fi vrut artista. Totul a început în urma unei dezvăluiri care ar scoate adevărul la iveală.

Provocat de fani, Connect-R a făcut dezvăluiri despre Antonia, jumătatea lui Alex Velea.

 În timpul unei sesiuni de „Întrebări și răspunsuri” cu fanii, Connect-R nu s-a sfiit deloc de întrebările mai incomode ale urmăritorilor.

Artistul le-a răspuns fanilor extrem de sincer, dându-le ocazia să-l întrebe orice. Așadar, întrebările au curs și au variant de la muzică și până la viața personală a artistului.

Însă, cele mai multe curiozități ale fanilor au fost legate de viitoarele colaborări ale artistului. Pe lângă Jador, Florin Salma și Killa Fonic, răspunsul surpriză a venit în momentul în care fanii l-au întrebat dacă are în plan o colaborare cu Antonia. Fanii s-au arătat entuziasmați de o nouă piesă cu frumoasa lui Alex Velea, dat fiind succesul din trecut al pieselor celor doi.

Dacă atunci când a fost întrebat de ceilalți artiști, Connect-R le-a răspuns fanilor prin scurte video-uri în care a vorbit deschis despre ideea unor proiecte muzicale cu cei menționați de fani, când a fost vorba de Antonia, răspunsul a fost cu totul diferit.

Connect-R a preferat să le răspundă în scris fanilor săi. Artistul a postat întrebarea.

„O să mai faci vreo piesă cu Antonia? Pentru că sunați foarte bine împreună”, a fost întrebarea fanului.

“Habar n-am”… a fost raspunsul lui Connect-R.

Artistul a procedat la fel și când fanii i-au adresat întrebări legate de Alex Velea. Mai mult, Connect-R a răspuns extrem de scurt și la obiect, ca în cazul Antoniei. Se pare că artistul a vrut să fie sincer până la capăt cu fanii săi.

Răspunsul dat a vrut să clarifice relația dintre el și Alex Velea. Se pare că artistul nu a vrut să dea speranțe false următorilor lui legate de o posibilă colaborare cu Alex Velea.

” Drumuri diferite. Nu mai aștepta că n-are rost”, a fost răspunsul lui Connect-R când unii dintre fani i-a trimis mesajul: “Alex și connect-r îți rupe capul în două! Vrem Alex și connect-R”

Răspunsul categoric dat de Connect-R ar putea să aibă legătură cu declarațiile făcute de Alex Velea despre artist în urmă cu ceva timp.

Alex Velea a declarat acum câteva săptămâni despre Connect-R că n-ar putea face niciodată trapanele pentru că “nu are echipa de producție, nu are garoiala asta”

Etichete: