Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, o nouă gafă de limba română în direct. Motivul pentru care nu reușește să vorbească mereu corect limba română

Antonia, o nouă gafă de limba română în direct. Motivul pentru care nu reușește să vorbească mereu corect limba română

Antonia face ce fac și iar ajunge în gura cârcotașilor. Pentru a-și promova noua melodie lansată alături de Arkanian, a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune. După cum era de așteptat, artista și colegul său de scenă au fost luați la întrebări, iar ea a făcut o nouă „gafă” de limba română.

Antonia, o nouă gafă de limba română în direct. Motivul pentru care nu reușește să vorbească mereu corect limba română

Antonia se numără printre cele mai apreciate artiste din țara noastră, atât datorită vocii sale extraordinare, cât și a frumuseții sale. A fost mereu deschisă cu publicul și și-a împărtășit experiențele și povestea de viață, dar acest lucru nu a ferit-o să fie uneori subiect de discuție pentru cârcotașii din România.

Mai exact, s-a crezut pentru mult timp că logodnica lui Alex Velea are probleme atunci când vine vorba de limba română, motiv pentru care au „vânat” de-a dreptul greșelile sale în interviurile acordate de-a lungul anilor. Antonia a fost mereu conștientă de acest lucru, așa că a făcut tot posibilul să vorbească cât mai corect și cu cât mai multă atenție. Uneori mai are însă și scăpări, cum a fost apariția sa recentă, care nu a scăpat spectatorilor vigilenți.

Antonia și Arkanian au apărut astăzi într-o emisiune de televiziune pentru a-și promova noua piesă lansată împreună, iar prezentatorii nu au ezitat să-i la întrebări. Cel care s-a ocupat de acest lucru a fost Florin Ristei, iar curiozitățile sale nu au fost deloc dificile. Mai exact, cântărețul și-a dorit să știe ce făceau invitații săi la vârsta de 14 ani.

În timp ce Arkanian a răspuns că pe atunci era doar un puștan, Antonia pare că a încurcat puțin calculele și perioadele din viața sa. A spus că pe atunci termina liceul, când în realitate probabil se referea la perioada școlii generale. „Gafa” sa nu a fost observată de persoanele din jurul său, dar a fost remarcată de spectatori.

De ce are Antonia dificultăți atunci când vine vorba de limba română

Deoarece de-a lungul anilor nu doar o dată a fost ironizată pentru faptul că face anumite greșeli atunci când vorbește în limba română, Antonia a simțit nevoia să se justifice în fața oamenilor. Artista a explicat că se simte rușinată să poarte discuții în română în fața camerelor de luat vederi, întrucât pentru ea totul se desfășoară mai întâi în engleză. La acest lucru s-a adăugat și teama de a nu greși și glumele proaste făcute de oameni, iar acum are reticențe din acest punct de vedere.

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja, am rămas cu traumă, fără să ma victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj”, a spus Antonia în podcast-ul Mariei Popovici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: