Redactia.ro
Home » Monden » Antonia și Alex Velea au făcut anunțul după 11 ani de relație: „Nu știu absolut nimic”

Antonia și Alex Velea au făcut anunțul după 11 ani de relație: „Nu știu absolut nimic”

Antonia și Alex Velea se căsătoresc.

Antonia și Alex Velea, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea muzicii românești, se pregătesc să facă pasul cel mare după 11 ani de relație. Cei doi artiști au trăit o poveste de dragoste plină de provocări și momente memorabile, care acum se încununează cu planificarea nunții lor.

Ce rochie de mireasă va alege Antonia

Într-o recentă apariție în cadrul unei emisiuni de tip podcast, Antonia a dezvăluit că sunt abia la începutul organizării marelui eveniment. Artista a mărturisit că are în telefon sute de modele de rochii de mireasă, dar încă nu a luat o decizie finală. În ciuda acestor incertitudini, entuziasmul pentru pasul următor este evident.

„Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu.”, a declarat Antonia, pentru o emisiune de tip podcast.

Alex Velea, pe de altă parte, a împărtășit în cadrul emisiunii Xtra Night Show că, deși pandemia a întârziat planurile, acum sunt mai hotărâți ca niciodată să organizeze nunta. Deși încă nu au stabilit o locație sau o listă de invitați, cântărețul a dezvăluit cine vor fi nașii: Lucian de la Global și Bianca, prieteni de-o viață și cuplu căsătorit. Alex își dorește o ceremonie intimă, în care Antonia să fie relaxată și fericită, fără stresul unei nunți mari.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamnas asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată.”, a spus Alex Velea.

Alex Velea și Antonia se căsătoresc

Este clar că Antonia și Alex Velea pun mare preț pe intimitate și pe momentele petrecute alături de cei dragi. Cu toate că detaliile nunții sunt încă în faza de planificare, entuziasmul și iubirea dintre ei nu lasă loc de îndoială că evenimentul va fi unul memorabil. După un deceniu de iubire, decizia de a se căsători marchează un nou capitol în viața lor, unul pe care fanii abia așteaptă să îl descopere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: