Redactia.ro
Home » Monden » Antonia și fiica Andreei Esca, la cuțite? De la ce ar fi pornit cearta dintre cele două

Antonia și fiica Andreei Esca, la cuțite? De la ce ar fi pornit cearta dintre cele două

GALERIE FOTO (2) Antonia și fiica Andreei Esca

Deși Mario Fresh și Alex Velea sunt foarte buni prieteni, iar relația dintre ei durează de ani de zile, de când Mario Fresh s-a mutat în București, se pare că iubitele celor doi nu se înțeleg deloc și mai mult decât atât, faptul că Antonia și Alexia Eram nu se plac ar fi dus la o ruptură și între cei doi cântăreți.

Alex Velea și Mario Fresh, conflict din cauza iubitelor

Mario Fresh este cunoscut în lumea muzicală românească și are un mare succes acum, dar mare parte din acesta îl datorează lui Alex Velea, care l-a luat sub aripa sa de când era un adolescent și l-a ajutat cu cariera sa muzicală.

Astfel, Mario Fresh a reușit să capete notorietatea după piesa în colaborare cu Alex Velea, „Am rămas cu gândul la tine”, în anul 2014.

De atunci, lucrurile pare că s-au mai schimbat, iar acum relația celor doi cântăreți este afectată de iubitele lor. Unele surse spun că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, iar din cauza aceasta au ajuns să se certe și Alex Velea și Mario Fresh.

Dezvăluirile au fost făcute de Abi Talent, cel cu care Alex Velea a fost implicat într-un scandal, cu multe replici tăioase și inclusiv melodii lansate drept acuze. Acesta a spus că Antonia nu a vrut ca Alexia Eram să mai meagră la studioul de înregistrări, iar din această cauză Mario Fresh s-a certat cu Alex Velea.

Alex Eram și Antonia, la cuțite

Acum, niciunul dintre ei nu se mai urmărește pe rețelele de socializare.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… ”, a spus Abi Talent pe rețelele de socializare.

Astfel, Abi Talent a explicat că Mario Fresh și Alex Velea nu se mai urmăresc pe Instagram. Mai mult, ultima postare de pe rețeaua de socializare a Alexiei Eram a fost una despre care gurile rele au spus că a fost pusă special pentru Antonia. Fiica Andreei Esca a împărtășit cu fanii cana ei preferată cu mesajul „the smartest b**** around”.

„Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.  Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a mai spus Abi Talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: