Redactia.ro
Home » Sport » Antonio Conceicao va fi noul antrenor al FCSB! Gigi Becali a confirmat!

Antonio Conceicao va fi noul antrenor al FCSB! Gigi Becali a confirmat!

FCSB rămâne fără antrenor

Antonio Conceicao va fi noul antrenor al FCSB. Sau cel puțin așa susține finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali. Portughezul ar trebui să se întâlnească astăzi cu patronul echipei și să semneze înțelegerea.

“O să avem antrenor mâine sau poimâine. Miercuri sigur, dar e posibil şi marţi. Unul e Conceicao, dar pe al doilea nu îl mai ţin minte. Dacă m-aţi întrebat de Conceicao şi v-am spus că da”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

După plecarea lui Bogdan Andone au fost vehiculate mai multe nume pentru banca lui FCSB printre care Walter Zenga, Bergodi sau Laurențiu Roșu. Patronul FCSB-ului spune că l-a ales pe Conceicao pentru că o cunoaște foarte bine pe CFR Cluj, dar și pe Vitoria Guimaraes (Portugalia), posibila adversară a roș-albaștrilor în Europa League. În plus promite că nu se va mai împlica la echipă, și antrenorul va avea mână liberă. „Dacă face el totul, d-aia vine. Eu nu mă bag, el face totul şi eu nu mă mai bag”, a mai spus Becali. În luna ianuarie după plecare de la CFR, antrenorul a fost întrebat dacă și-ar dori să antreneze la FCSB. Atunci, Antonio Conceicao a declarant că nu va lucra niciodată cu Gigi Becali, deoarece nu ar accepta implicarea nimănui. Se pare însă că acum s-a răzgândit.

Cine este Antonio Conceicao

Antonio Conceicao (57 de ani) a antrenat în mai multe rânduri pe CFR Cluj. Portughezul a avut rezultate foarte bune. A câștigat 5 trofee cu echipa din Gruia. Două titlul, două Cupe ale României și o Supercupă. În Liga 1, Conceicao le-a mai antrenat pe FC Brașov și Astra Giurgiu.

Trei mandate la CFR Cluj

5 aprilie 2009 – 14 noiembrie 2009
8 decembrie 2015 – 25 iunie 2016
26 iulie 2018 – 19 februarie 2019
În februarie 2019, Antonio Conceicao a fost înlocuit de Dan Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: