Redactia.ro
Home » Știri » Antrenorul Simonei Halep a făcut primele declarații. Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în scandalul de dopaj

Antrenorul Simonei Halep a făcut primele declarații. Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în scandalul de dopaj

Simona Halep, obligată să achite o sumă fabuloasă pentru proces. Ce s-a întâmplat după audierile de la TAS

Scandalul ce o are protagonista pe Simona Halep a șocat întreaga lume a tenisului și nu numai în urmă cu două luni. Mulți au așteptat verdictul în cazul tenismenei. Abia acum antrenorul acesteia a făcut primele declarații și și-a recunoscut vina. Ce spune Patrick Mouratoglou despre dopajul sportivei.

Patrick Mouratoglou a făcut primele declarații despre dopajul Simonei Halep

La două luni de la anunțul făcut de ITIA cu privire la suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a postat recent un videoclip de două minute pe o platformă de social media. În acest videoclip, vorbește despre lanțul de evenimente care a condus la acuzațiile care ar putea să îi distrugă cariera româncei.

Într-o remarcabilă schimbare de atitudine, Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Antrenorul a mărturisit că se simte responsabil pentru problemele sportive ale Simonei, dat fiind faptul că el și echipa sa i-au recomandat un supliment contaminat, pudra de colagen Keto MCT.

Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Într-adevăr, noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am adus acest colagen.”, a declarat Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou: „Simona este o victimă”

Patrick Mouratoglou a afirmat că rămâne optimist și încrezător în ceea ce privește procesul pe care Simona Halep îl traversează. El crede că acest tribunal independent va recunoaște faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. El susține că este o victimă și că ar trebui să se întoarcă pe teren și să reia competițiile cât mai curând posibil.

„Mi s-au deschis ochii asupra faptului că orice sportiv se poate contamina mâine, pentru că, aparent, acest lucru se întâmplă tot mai des. Suplimentele ar trebui să fie curate, dar se întâmplă să fie contaminate.

Vorbim despre cantități extrem de mici. Foarte, foarte mici, au efect zero, dar se întâmplă să le ai în organism și să fii pozitiv la un test doping. Asta e teribil, pentru că ești complet nevinovat, reputația ta e afectată.”, a mai spus antrenorul campioanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: