Redactia.ro
Home » Știri » Anunț CFR de ultimă oră. Toți călătorii trebuie să știe asta

Anunț CFR de ultimă oră. Toți călătorii trebuie să știe asta

mersul trenurilor

CFR Călători a emis un anunț de ultimă oră cu privire la suspendarea vânzării biletelor de tren online pentru data de 20 septembrie 2023, pe întreaga perioadă a zilei, de la miezul nopții până la ora 24:00. Care este explicația din spatele acestei decizii și ce mesaj a transmis compania în legătură cu aceasta?

Anunț CFR de ultimă oră. Toți călătorii trebuie să știe asta

Pentru toți cei care plănuiesc să călătorească cu trenul în țară pe data de 20 septembrie 2023, un anunț important a fost făcut recent de către companie. În această zi, între orele 0:00 și 24:00, este important să țină cont că achiziționarea biletelor online nu va fi disponibilă.

În plus, compania feroviară a detaliat într-un comunicat de presă că aplicația de achiziționare online a biletelor va fi suspendată temporar din cauza unor lucrări complexe de întreținere.

Prin urmare, pentru orice problemă sau întrebare legată de această situație, călătorii sunt încurajați să trimită un e-mail la adresa bileteonline@cfrcalatori.ro.

„Pasagerii care au achiziţionat bilete online pentru efectuarea călătoriei în data de 20.09.2023 vor putea călători prezentând în tren, digital sau fizic, biletul format ‚pdf’ primit prin mail sau descărcat din aplicaţie înainte de ora 0:00 a zilei de 20.09.2023. De asemenea, călătorii care au cumpărate bilete online şi care doresc modificarea/renunţarea călătoriei o pot face în afara acestui interval de întrerupere”, a transmis, luni, CFR Călători.

Anunțul CFR Călători

Achiziționarea biletelor de tren devine mai ușoară cu lansarea unei noi aplicații mobile. CFR Călători a dezvăluit un parteneriat care le oferă călătorilor opțiunea de a cumpăra bilete de tren online într-un mod rapid și eficient, eliminând necesitatea de a tipări documentul la ghișeele de bilete.

Pentru achiziția unui bilet de tren, utilizatorul accesează meniul aplicației, secțiunea „Transport – Tren CFR Călători” și selectează informațiile pentru călătoria sa: stația de plecare, cea de sosire și data plecării. Pentru a finaliza achiziţia, utilizatorul trebuie să aleagă una dintre opțiunile de tren oferite, clasa/tipul de vagon, numărul călătorilor, locurile dorite şi să adauge adresa de e-mail, unde va primi biletele în format electronic. În pasul final, utilizatorul va confirma suma totală, va efectua plata direct din aplicaţie și va primi biletele de tren la adresa de e-mail furnizată.„, au precizat reprezentanții CFR Călători.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: