Redactia.ro
Home » Știri » Anunț de ultimă oră despre Papa Francisc! Ce se întâmplă cu Liderul Bisericii Catolice

Anunț de ultimă oră despre Papa Francisc! Ce se întâmplă cu Liderul Bisericii Catolice

Ce reguli are Papa Francisc pentru propria înmormântare? Suveranul nu vrea să fie pus pe catafalc

Papa Francisc va fi operat de urgență! Iată ce se întâmplă cu Liderul Bisericii Catolice și care este starea acestuia de sănătate.

Papa Francisc, operat de urgență! Ce se întâmplă cu Liderul Bisericii Catolice

Liderul Bisericii Catolice a stat mai multe zile în spital în luna martie a acestui an, în urma unei infecţii respiratorii. Acum, urmează un nou hop pentru acesta. În vârstă de 86 de ani, Papa Francisc urmează să fie operat de urgenţă, sub anestezie generală, miercuri după-amiază, la spitalul Gemelli din Roma, pentru un risc de obstrucţie intestinală, a anunţat Vaticanul, conform agenţiilor internaţionale de presă, relatează Agerpres.

Simptomele i s-au agravat așa că este necesară această intervenție chirurgicală, potrivit echipei sale medicale. Cel mai probabil, o să fie nevoie de câteva zile de spitalizare, a precizat directorul biroului de presă al Sfântului Scaun, Matteo Bruni, într-un comunicat.

Papa Francisc s-a născut pe 17 decembrie 1936 în Buenos Aires, Argentina. Este actualul Suveran Pontif al Bisericii Catolice, fiind ales papă, primul  de origine latino-americană, la 13 martie 2013. Papa Francisc este cunoscut pentru stilul său umil și deschis, care a adus o nouă perspectivă în conducerea Bisericii Catolice. El a făcut un apel puternic pentru o Biserică mai apropiată de oameni, mai inclusivă și mai preocupată de problemele sociale și de justiție.

Papa Francisc a fost un apărător puternic al drepturilor omului și al justiției sociale. El a criticat inegalitatea economică, sărăcia și marginalizarea, pledând pentru o distribuție mai echitabilă a resurselor și pentru respectarea demnității umane. De asemenea, a avut un impact semnificativ în relațiile interreligioase și a fost un promotor al păcii și al înțelegerii între diferitele religii, făcând eforturi pentru îmbunătățirea relațiilor dintre Biserica Catolică și alte confesiuni creștine, precum și cu alte religii. În timpul pontificatului său, Papa Francisc a întreprins numeroase călătorii internaționale, vizitând țări din întreaga lume și întâlnindu-se cu lideri politici și religioși, precum și cu comunități sărace și marginalizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: