Redactia.ro
Home » Știri » Anunț de ultimă oră pentru clienții Revolut! ANAF-ul îi are în vizor: „Să se supună…”

Anunț de ultimă oră pentru clienții Revolut! ANAF-ul îi are în vizor: „Să se supună…”

Anunț de ultimă oră pentru clienții Revolut! ANAF-ul îi are în vizor: „Să se supună...”

Revolut este tot mai în vogă și în ultima vreme a câștigat tot mai mulți clienți. Mulți dintre ei cred că orice tranzacție de aici este secretă și autoritățile nu au acces la ele, dar iată că lucrurile nu stau tocmai așa. ANAF a transmis un mesaj important pentru toți utilizatorii, pe care vrea să îi asigure că sunt luați în vizor.

Avertisment pentru utilizatorii Revolut

Revolut este o bancă online, pentru care optează tot mai mulți români. Mulți dintre ei cred că tranzacțiile lor și conturile bancare sunt secrete și, nefiind o companie românească, autoritățile de la noi din țară nu au acces la informații. Se pare, însă, că lucrurile nu stau deloc așa în realitate.

Șeful ANAF vine cu un nou avertisment pentru utilizatorii Revolut și le transmite că nu sunt deloc invizibili. Din contră, responsabilii din acest punct de vedere sunt la curent cu tot ce mișcă, tot ce este nou și știu ce face fiecare client al băncii. Agenția Națională de Administrație Fisacala (ANAF) vrea ca agenții comerciali și persoanele fizice să utilizeze cât mai mult plățile cu cardul, dar vrea și să le facă să înțeleagă că nu sunt mai protejați dacă folosesc cardul Revolut.

„Revolut este o bancă și trebuie să se supună regulilor bancare. Orice informație pe care o solicităm ne este pusă la dispoziție. Este o legendă care spune că dacă ai banii pe carduri emise de Revolut nu poți să fii urmărit de către ANAF sau că ele nu intră în sistemul general de plăți.

Cardurile pot fi monitorizare atunci când există riscul de fraudă sau evaziune fiscală. Colaborăm foarte bine cu Revolut Bank. Nu avem nicio problemă pe schimbul de informație cu această companie.”, a precizat șeful ANAF.

Ce trebuie să știe toți clienții Revolut

Revolut funcționează încă din 2015 și are sediul la Londra, în timp ce în alte țări nu mai are nicio filială. Cu toate acestea, chiar dacă nu este o bancă tradițională și lucrează chiar și cu monede crypto, este în atenția ANAF-ului, care colaborează foarte bine cu reprezentanții ei și între aceștia nu există probleme privind schimbul de informație.

Revolut a obținut o licență bancară europeană de la Banca Centrală a Lituaniei în anul 2020, ceea ce înseamnă că are dreptul de a oferi servicii în toată Europa. Este foarte utilă și utilizată de mulți, mai alea datorită comisioanelor mici și a meniului simplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: