Redactia.ro
Home » Stil de viață » Anunț important din partea Auchan! Dacă ai cumpărat acest produs trebuie să îl returnezi

Anunț important din partea Auchan! Dacă ai cumpărat acest produs trebuie să îl returnezi

Magazinul care oferă 30% din bani înapoi clienților

Grupul Auchan a anunțat rechemarea unui produs alimentar din magazinele sale, după descoperirea unei contaminări cu un corp străin. Persoanele care au achiziționat acest produs sunt rugate să îl returneze magazinului de unde l-au cumpărat sau să îl distrugă, fără a fi necesar bonul fiscal. Este vorba despre caserolele cu carne tocată de vită de 500g, iar rechemarea afectează în mod special clienții din Iași.

Detalii despre produsul rechemat

Potrivit comunicatului emis de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), produsul afectat este „Auchan Carne de vită 500g”. Contaminarea a fost descoperită la lotul cu numărul 4899, care are data de expirare 06.06.2024 și codul EAN 5941893300493. Rechemarea se face din cauza unei suspiciuni de contaminare cu un corp străin, ceea ce reprezintă un risc pentru sănătatea consumatorilor.

Grupul Auchan efectuează rechemarea produsului Auchan Carne de vită 500g. Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu corp străin. Persoanele care au achiziționat produsul de mai jos sunt rugate să nu îl consume, să le returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestora. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară. Produsele vizate de rechemare au ca data de expirare 06.06.2024 și fac parte din lot 4899 ¾ Auchan carne tocată de vită 500g, EAN 5941893300493, lot 4899, data de expirare 06.06.2024”, se arată în comunicatul ANSVSA.

Procedura de returnare și recomandările pentru consumatori

Clienții care au achiziționat produsul afectat sunt sfătuiți să nu îl consume și să îl returneze la magazinul Auchan de unde l-au cumpărat. În acest caz, bonul fiscal nu este necesar pentru returnarea produsului, iar cumpărătorii vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Această măsură este menită să asigure siguranța consumatorilor și să prevină orice risc potențial pentru sănătate.

Procesul de returnare este simplu și direct, facilitând astfel retragerea rapidă a produsului contaminat de pe piață. Auchan subliniază importanța returnării produsului pentru a evita orice risc asociat consumului de carne tocată posibil contaminată.

Măsurile luate de Auchan și reacțiile autorităților

Grupul Auchan a luat această decizie ca parte a angajamentului său față de siguranța alimentară și protecția consumatorilor. Rechemarea produsului a fost realizată în colaborare cu ANSVSA, care monitorizează și supervizează astfel de situații pentru a asigura conformitatea cu standardele de siguranță alimentară.

Este esențial ca toate produsele alimentare să fie conforme cu standardele de siguranță. În astfel de cazuri, reacția rapidă și eficientă a companiilor și a autorităților este crucială pentru protejarea sănătății publice,” a declarat un reprezentant al ANSVSA.

Impactul asupra consumatorilor și măsurile viitoare

Rechemarea produsului Auchan Carne de vită 500g este un exemplu al măsurilor preventive luate pentru a asigura siguranța alimentară. Consumatorii sunt încurajați să fie vigilenți și să coopereze cu recomandările autorităților și ale comercianților pentru a preveni orice risc de sănătate.

Auchan a asigurat consumatorii că va continua să monitorizeze situația și să colaboreze cu autoritățile competente pentru a preveni apariția unor incidente similare în viitor. Siguranța clienților rămâne o prioritate pentru grupul de retail, care va implementa măsuri suplimentare de control și verificare a produselor alimentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: