Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important făcut de Raiffeisen Bank. Se schimbă cardurile automat. Tot ce trebuie să știi

Anunț important făcut de Raiffeisen Bank. Se schimbă cardurile automat. Tot ce trebuie să știi

raiffeisen

Raiffeisen Bank aduce o schimbare semnificativă în portofoliul său de carduri, introducând noul card galben, care nu doar că îți oferă toate beneficiile financiare obișnuite, dar și contribuie la o cauză nobilă. Cu acest nou card de debit în lei, fiecare tranzacție pe care o efectuezi va sprijini construirea unui nou campus medical prin donațiile automate făcute către Asociația Dăruiește Viață.

Beneficiile Noului Card Galben de la Raiffeisen

  1. Fiecare Tranzacție Contează: Fiecare plată pe care o faci cu noul card galben de la Raiffeisen Bank va genera o donație către Asociația Dăruiește Viață. Astfel, fără niciun cost suplimentar pentru tine, contribui la îmbunătățirea sistemului medical din România. Indiferent de valoarea tranzacției, Raiffeisen se angajează să doneze pentru fiecare utilizare a cardului tău.
  2. Materiale Sustenabile: Noul card este fabricat din 99% plastic reciclat, contribuind astfel la reducerea amprentei de carbon. Acest demers face parte din angajamentul băncii de a sprijini protecția mediului și de a construi un viitor mai verde.
  3. Parteneriat cu Visa: Cardul tău de debit Mastercard Lei va fi înlocuit cu un card de debit Visa Lei, păstrând toate beneficiile Raiffeisen și oferind în plus noi avantaje datorită colaborării cu Visa.

Tot ce Trebuie să știi despre tranziția la noul card

-Perioada de Emitere: Cardurile vor fi emise progresiv până în martie 2025. Vei primi o notificare separată privind emiterea și data la care vei primi noul card Visa.

-Valabilitate Extinsă: Noul card va avea o valabilitate de 5 ani, comparativ cu 4 ani pentru cardurile actuale.

-Livrare prin Curier: Noul card va fi trimis la adresa ta de corespondență sau la adresa de domiciliu dacă nu ai definită o adresă de corespondență. Pentru a te asigura că primești cardul la timp, verifică adresa în aplicația Smart Mobile, la orice agenție Raiffeisen Bank sau sunând la Call Center la *2000.

Schimbare Automată a Cardurilor: Toate cardurile de debit Mastercard vor fi înlocuite cu carduri Visa. Cardurile Mastercard actuale vor rămâne active până la primirea și activarea noului card Visa. Cardul vechi va fi dezactivat în momentul în care activezi noul card sau la două luni după emiterea acestuia.

Cum se activează noul card

Activarea Noului Card: Pentru siguranța ta, noul card va fi inactiv la primire. Poți activa cardul printr-o tranzacție la orice ATM/MFM sau în magazine, introducând cardul în bancomat sau POS și tastând codul PIN.

Cod PIN: Codul PIN rămâne același. Îl poți vizualiza rapid în aplicația Smart Mobile, în secțiunea Carduri, sau sunând la Call Center.

Înlocuirea Cardurilor Pierdute sau Furate: Începând cu 1 august 2024, dacă este necesar să înlocuiești cardul din motive precum pierderea, furtul, deteriorarea sau schimbarea numelui, vei primi un card emis sub sigla Visa.

Reînnoirea Cardurilor Suplimentare: Toate cardurile suplimentare atașate contului tău vor fi reînnoite automat, în aceleași condiții ca și cardul principal.

Achiziția de Noi Carduri Mastercard: Dacă achiziționezi un card de credit Mastercard până pe 15 iulie 2024 sau un alt card de debit Mastercard până pe 1 august 2024, respectivele carduri vor fi înlocuite cu carduri Visa după datele menționate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: