Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important pentru clienții Revolut. Toți trebuie să știe asta

Anunț important pentru clienții Revolut. Toți trebuie să știe asta

Revolut lansează servicii de telefonie pentru clienții premium: O premieră în domeniul bancar digital

Vești bune pentru toți cei care au conturi Revolut.După ce, în luna iulie a anului 2022, instanța a luat o decizie potrivit căreia conturile Revolut ar putea fi poprite, ulterior, s-a stabilit că nu mai poate fi pusă poprire pe aceste conturi. Aplicaţia de banking a obținut o victorie în instanță, iar clienții Revolut pot răspunde ușurați!

Conturile Revolut nu mai pot fi poprite

Conturile Revolut nu mai pot fi supuse popririi, aplicația de banking reușind să obțină o victorie în instanță în acest sens. Anunțul care îi va bucura pe clienți a fost făcut de către reprezentanţii legali ai Revolut în această speţă. Peste 1,5 milioane de români folosesc aplicația Revolut, iar la nivel mondial este utilizată de peste 20 de milioane de clienți.

„Soluţia obţinută, prin care se tranşează în mod corect această chestiune, fiind sancţionată depăşirea cadrului legal în care intervine poprirea, marchează revenirea la normalitate şi asigură pe viitor securitatea şi previzibilitatea activităţii bancare în relaţia cu clienţii.”, a transmis casa de avocatură Suciu-Popa, reprezentanţii legali ai Libra Bank în această speţă.

Revolut oferă posibilitatea de a aplica pentru credite de nevoi personale

Revolut oferă posibilitatea clienților de a aplica pentru credite de nevoi personale. „Acesta este primul produs de împrumut pe care super-aplicația îl oferă clienților săi români. Clienții pot aplica direct în aplicație și pot primi până la 125.000 RON în câteva minute. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

Clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să efectueze rambursări parțiale sau totale direct din aplicație și să-și verifice extrasul de credit în orice moment”, a transmis compania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: