Redactia.ro
Home » Știri » Anunț îngrijorător pentru pensionari! Mii de pensii vor dispărea

Anunț îngrijorător pentru pensionari! Mii de pensii vor dispărea

Anunț îngrijorător pentru pensionari! Mii de pensii vor dispărea

Anunț îngrijorător pentru pensionari! Mii de pensii vor dispărea. Unii români au parte de vești proaste. Guvernul își va asuma răspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, dacă proiectul PNL, nu va fi adoptat marți în plenul Camerei Deputaților.

Anunț îngrijorător pentru pensionari! Mii de pensii vor dispărea

DeputatulPNL, Robert Sighiartău anunță că unii români vor avea de suferit. Guvernul își va asuma răspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale. Liberalul a declarat că nu crede că proiectul legislativ va fi retrimis la comisie.

„Sper ca mâine să fie ziua victoriei și ziua decisivă în care vom elimină pensiile speciale așa cum am declarat și susținut noi, pentru că este proiectul PNL. Nu cred că va fi retrimis la comisie, depinde ce va face. PSD-ul, oricum dacă mâine va fi retrimis la comisie, noi vom venii cu asumare privind eliminarea pensiilor speciale. Ceea ce îmi doresc eu cel mai mult este să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor, să nu mai fie acuzați parlamentarii că au privilegii, mai ales că majoritatea dintre ei nu prea muncesc.”, a declarat Robert Sighartău.

Pensiile speciale ar putea fi eliminate

Deputatul este de părere că ar trebui eliminate pensiile speciale tuturor categoriilor de pensionari, mai puțin pe cele ale militarilor, deoarece aceștia își riscă viața pentru țară.

„Eu, așa cum am declarat și în biroul executiv central, sunt de acord ca doar militarii să aibă pensii speciale. Pentru că ei merg și își riscă viață în teatrele de operații și este diferit, în rest, cu conceptul de pensii speciale nu sunt de acord, să fie clar.  Nici polițiștii nu ar trebui să beneficieze”, a subliniat deputatul.

Această reacție a lui Sigheartăua venit după ce premierul Orban a declarat că proiectul privind eliminarea pensiilor special ar trebui redezbătut în comisiile de specialitate.

Proiectul urmează să fie dezbătut, marți, în plenul Camerei Deputaților, potrivit ordinii de zi a ședinței.

Loading...