Redactia.ro
Home » Știri » Anunț oficial lansat de reprezentanții Revolut. Categoria de clienți care va fi afectată

Anunț oficial lansat de reprezentanții Revolut. Categoria de clienți care va fi afectată

Anunț pentru clienții Revolut.

Revolut, unul dintre cele mai populare servicii de finanțe digitale la nivel global, a anunțat o schimbare majoră în politica sa, cu un impact direct asupra utilizatorilor români rezidenți în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Această decizie marchează o transformare semnificativă în modul în care acești utilizatori vor putea efectua tranzacții financiare prin intermediul platformei.

Noi schimbări pentru clienții Revolut

Conform unui răspuns oficial transmis publicației FANATIK, Revolut a explicat că, începând cu data de 28 martie 2024, nu va mai oferi numere de cont bancar internațional (IBAN) locale pentru România (RO) persoanelor rezidente în Regatul Unit. Această modificare a fost descrisă ca fiind necesară din motive operaționale, iar compania și-a exprimat regretul pentru eventualele inconveniente create utilizatorilor săi.

Utilizatorii Revolut rezidenți în Regatul Unit vor putea în continuare să dețină și să utilizeze conturile în lei românești pentru a efectua plăți și a primi sau trimite sume de bani, însă aceștia vor trebui să recurgă la utilizarea IBAN-urilor atribuite de Regatul Unit pentru a efectua sau primi plăți. Această schimbare nu va afecta serviciile oferite clienților din România, care vor continua să aibă acces la IBAN-uri locale, ca și înainte.

Această decizie subliniază necesitatea adaptării la schimbările din dinamica globală a serviciilor financiare digitale și la reglementările bancare internaționale. Pentru mulți români rezidenți în Marea Britanie care foloseau Revolut pentru tranzacții în RON, această schimbare va necesita o reevaluare a modului în care își gestionează finanțele transfrontaliere.

Poziția reprezentanților Revolut

Revolut a subliniat importanța comunicării rapide și eficiente cu clienții săi în vederea tranziției la noile reglementări. Mesajul companiei către utilizatori a fost clar: „Revolut nu va mai putea oferi IBAN local (RO) rezidenților în Regatul Unit și ne cerem scuze pentru orice inconvenient.

Utilizatorii Revolut rezidenți în Regatul Unit pot în continuare să dețină și să facă plăți, să primească și să trimită sume în lei românești utilizând Revolut.

Serviciile pe care le oferim clienților din România rămân neschimbate, aceștia au în continuare acces la IBAN local, ca și până acum.”

În ciuda schimbărilor, Revolut și-a exprimat speranța că situația se va îmbunătăți în viitor și că vor putea oferi din nou servicii complete pentru toți utilizatorii săi, indiferent de locația lor geografică. Acest anunț servește drept un reminder pentru utilizatorii de servicii financiare digitale să rămână la curent cu politica și practicile companiilor cu care interacționează, pentru a asigura o gestionare eficientă și în siguranță a finanțelor personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: