Redactia.ro
Home » Știri » Anunț pentru cei care au card la Banca Transilvania. Ce produs vor primi gratis clienții

Anunț pentru cei care au card la Banca Transilvania. Ce produs vor primi gratis clienții

banca transilvania

Anunț important pentru toți clienții Băncii Transilvania. Conducerea Băncii Transilvania (BT) a adus la cunoștință un anunț semnificativ pentru clienții săi. Persoanele care sunt deținătoare de carduri emise de această bancă – dar nu numai – au acum oportunitatea de a beneficia de o ofertă specială legată de un produs deosebit de util pentru un grup specific de consumatori.

Veste pentru clienții Băncii Transilvania. Ce produs vor primi cei care au card la această bancă

Dacă nu ești deja client BT, s-ar putea să fii interesat să deschizi un cont la această bancă, mai ales dacă faci parte din grupul țintă vizat de oferta anunțată recent de conducerea acestei instituții bancare. Echipa BT lansează periodic diverse oferte destinate unui anumit segment de clienți. În această rundă, promoția prezentată de conducerea băncii se concentrează pe persoanele care se confruntă cu probleme de auz, însă nu se limitează doar la acestea. Iată detaliile!

Românii care au probleme cu auzul sau care au în familie persoane care întâmpină astfel de dificultăți pot să beneficieze de noua ofertă lansată pe piață de reprezentanții BT. Dacă te numeri printre acestea, probabil cunoști aceste informații. Dacă nu, cu siguranță îți vor fi utile. Cu ajutorul unui card la Banca Transilvania, persoanele cu deficiențe auditive pot beneifica de un aparat auditiv pe lângă cel cumpărat la protezarea bilaterală. În plus, nu contează în ce zonă din România locuiesc aceste persoane atât timp cât îndeplinesc condițiile necesare.

Așadar, clienții Băncii Transilvania pot să cumpere încă un aparat auditiv, pe lângă cel cumpărat la protezarea bilaterală, cu ajutorul unui cod care le va fi furnizat prin intermediul contului deschis la Banca Transilvania.

Anunțul făcut de reprezentanții Băncii Transilvania

„Vino în magazinele Clarfon! Cu codul BT ai al doilea aparat auditiv gratuit la protezarea bilaterală, indiferent de model. Iar cu cardul STAR poți plăti în 12 rate fără dobândă sau poți primi 3% puncte STAR pentru plățile integrale”, este mesajul transmis de reprezentanții instituției bancare Banca Transilvania.

Potrivit informațiilor furnizate pe aplicația BT Pay, aparatele auditive de care vor beneficia clienții instituției bancare sunt comercializate de Carfon și sunt disponibile în mai multe județe din România, între care amintim Alba Iulia, Alexandria, Arad, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Corabia, Craiova, Deva, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Iași, Mangalia, Miercurea Ciuc, Mioveni, Oltenița, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Târgoviște, Tg. Jiu, Tg. Mureș, Timișoara, Tulcea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: