Redactia.ro
Home » Știri » Anunț! Se schimbă legea pensiilor! „Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”

Anunț! Se schimbă legea pensiilor! „Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”

Anunț! Se schimbă legea pensiilor!„Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”

Anunț! Se schimbă legea pensiilor!„Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”. Ludovic Orban ar putea să aducă mai multe schimbări legii pensiilor! Noul premier susţine că trebuie crescută vârsta de pensionare pentru anumite categorii de angajaţi. Şeful Executivului a a dat ca exemplu profesorii, care ar putea avea opţiunea să lucreze până la 70 de ani.

Anunț! Se schimbă legea pensiilor!„Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”

Potrivit premierului Ludovic Orban, s-ar putea schimba legea pensiilor. Noul premier declară că vârsta de pensionare trebuie crescută pentru anumite categorii de angajați.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care Guvernul a stârnit un val de nemulţumiri după ce a anunţat că vrea să interzică din nou cumulul pensiei cu salariul în sectorul bugetar. Același lucru la realizat și Emil Boc și măsura nu s-a dovedit a fi una tocmai inspirată.

Orban a transmis acum că trebuie crescută vârsta de pensionare şi a dat exemplul profesorilor, care ar putea să iasă la pensie la 70 de ani. S-ar putea ajunge însă la această vârstă numai dacă ei vor să lucreze.

„Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”

În momentul în care faci excepţii, deschizi poarta la solicitări pentru excepţii care să fie făcute pentru orice categorie. Din punctul meu de vedere sunt domenii de activitate unde trebuie lăsaţi angajaţii să decidă ei dacă se pensionează.

Să se mărească vârsta de pensionare…de la 65 la 70 de ani. De exemplu, profesorii şi medicii să decidă ei dacă vor să rămână în sistem sau nu…şi să nu fie la mâna directorului de şcoală…să fie decizia lor”, a afirmat Ludovic Orban.

Citeste si:Atacul din Cehia. Bărbatul care a ucis 6 oameni într-un spital s-a sinucis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: