Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul care a cutremurat presa românească! CTP a fost dat afară de la Digi24

Anunțul care a cutremurat presa românească! CTP a fost dat afară de la Digi24

Nimeni nu se aștepta la una ca asta. Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Digi24. Anunțul a fost făcut chiar de către cunoscutul gazetar pe rețelele de socializare. Culmea este că vestea tristă vine doar la câteva zile după ce acesta a criticat o gafă uriașă făcută la postul respectiv de televiziune. Se pare că ar fi fost prezentat un videoclip mai vechi drept un interviu recent cu un recrut rus. Totodată, anunțul că a fost concediat de la Digi24 i-a întristat pe telespectatori.

Anunțul care a cutremurat presa românească! CTP a fost dat afară de la Digi24

Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că fanii nu-l vor mai putea vedea din toamnă la Digi24. Asta, pentru că a fost o hotărâre unilaterală de a renunța la postul de televiziune. „Diagnosticul – mai dăunător decât boala. Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima.

Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat. Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”.

Poate că ne vom revedea pe YouTube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe Facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu.”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Totul ar fi pornit după ce Cristian Tudor Popescu a comentat în emisiunea lui gafa făcută de Cosmin Prelipceanu. Acesta din urmă a introdus un clip video vechi de 14 ani, și a fost prezentat ca și cum ar fi un interviu cu un recrut rus. „Este vorba despre o minciună neagră. Există gri, există mai multe trepte de gri în fake news. Ăsta este un fake news negru, nu are legătură nimic cu nimic”, a spus la acea vreme Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap Limpede”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: