Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul de ultimă oră făcut de Digi RCS RDS. Toți clienții trebuie să știe asta

Anunțul de ultimă oră făcut de Digi RCS RDS. Toți clienții trebuie să știe asta

digi rcs rds

Informații importante pentru utilizatorii serviciilor Digi RCS RDS din România. O ofertă specială este disponibilă la doar 5 lei pe lună. Extraopțiunea 4K îți permite să savurezi meciurile preferate în rezoluție Ultra HD. Experimentează fotbalul într-un mod cu totul nou și uluitor! Iată toate detaliile!

Anunțul făcut de Digi RCS RDS. Toți clienții trebuie să știe asta

Digi RCS RDS a fost pionierul în domeniul serviciilor de telecomunicații din România, lansând experiența televiziunii 4K încă din 2018. Grupul DIGI oferă o gamă completă de conținuturi trans-media pentru abonații săi, prin intermediul diviziei sale media care include: Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (serviciu de televiziune cu plată), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, precum și radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de conținut Digi Online.

Extraopțiunea 4K oferă o experiență televizată de top. Prin extraopțiunea Digi TV, poți bucura de evenimente sportive de prestigiu precum UEFA Champions League, Formula 1 și Roland Garros, toate în calitate Ultra HD, la doar 5 lei lunar. Oferta extinsă de transmisiuni sportive respectă cele mai înalte standarde disponibile pe piața din România.

În ce constă extraopțiunea 4K

Pentru a putea profita de extraopțiunea 4K, este necesar să deții deja serviciul de televiziune activ. Clienții abonați la televiziunea digitală care optează pentru experiența Ultra HD, la un cost lunar de doar 5 lei, vor experimenta o calitate superioară a imaginilor, cu detalii mai clare și culori mai bogate.

„Profită de ultimele zile de promoție pentru extraopțiunea 4K. Încearcă o lună GRATUIT!⚽Fotbal autentic în 4K! 🔥. Nu rata nicio fază crucială a meciului – activează extra-opțiunea 4K și fii martorul fiecărui dribling și a fiecărei lovituri, în detalii captivante, în calitate Ultra HD. Trăiește fotbalul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată!”, a fost anunțul făcut de către cei de la Digi RCS RDS

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: