Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Adela Popescu despre Radu Vâlcan după 5 ani de căsătorie!

Anunțul făcut de Adela Popescu despre Radu Vâlcan după 5 ani de căsătorie!

GALERIE FOTO (5) Anunțul făcut de Adela Popescu despre Radu Vâlcan după 5 ani de căsătorie!

nunțul făcut de Adela Popescu despre Radu Vâlcan după 5 ani de căsătorie! Adela Popescu se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil, aceasta formând un cuplu cu actorul Radu Vîlcan. Cei doi se iubesc de mai bine de zece ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Iubire și onoare. Prezentatoarea Tv nu ezită să-i reamintească soțului său cât de mult îl iubește.

Anunțul făcut de Adela Popescu despre Radu Vâlcan după 5 ani de căsătorie!

Anunțul făcut de Adela Popescu despre Radu Vâlcan după 5 ani de căsătorie! Adela Popescu și Radu Vâlcan formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Familia Vâlcan se va mări peste câteva luni, după ce prezentatoarea Tv a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Iubire si onoare. În urmă cu cinci ani Adela și Radu și-au unit destinele și au spus „DA”, iar dragostea dintre cei doi este mai mare pe zi ce trece. Vedeta tv a povestit cât de mult îl iubește pe soțul său și ce impact a avut și are asupra ei. Ca în orice cuplu, mai apar și probleme, dar actrița susține că atunci când tensiunile sunt mari, secretul lor este păstrarea calmului. ”Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul. Zice: Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge”, a povestit actrița.

Mai mult, vedetava spus că de cele mai multe ori, cei doi copii ai lor sunt cauza apariției certurilor și că ea este cea care reușește să aplaneze conflictele. Cu toate astea, Adela a vorbit despre cât de mult o ajută soțul său să fie o soție bună, mamă bună și să reziste presiunilor.

Adela Popescu își iubește foarte mult soțul

Aceasta susține că încrederea pe care o are Radu în ea o determină să aibă încredere de sine, astfel nimic nu o poate doborî. ”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat actrița într-un interviu realizat de Mihai Morar.

Radu Vâlcan poate fi considerat un bărbat, un tată și un soț model, pentru că are grijă de soția sa însărcinată și îi face toate poftele. Mai mult, actorul are grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic, mai ales că la începutul verii Adela îl va aduce pe lume pe cel de-al treilea băiat al cuplului. Cei apropiați au fost șocați când au aflat că cei doi vor avea tot un băiețel, dar cel care a avut cea mai surprinzătoare reacție a fost Radu. «Nu pot să cred, o să avem patru copii», însemnând că vor mai avea încă un copil cu speranța că de această dată va fi fetiță.

De ce nu a luat Adela Popescu numele de Vâlcan

“În buletin sunt Popescu încă, pentru că atunci când am făcut nunta eram foarte preocupați cu organizarea și schimbatul ăsta de acte mi s-a părut că e ceva ce nu mai puteam duce. De atunci, în fiecare lună ne propunem să schimbăm actele. E un proces complicat. Nu-mi doresc să fiu Popescu, nu mă interesează asta. Copiii sunt Vâlcan oricum. Aștept o perioadă mai liberă în care să merg să schimb actele”, a mărturisit Adela Popescu pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: