Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Delia după opt ani de mariaj cu Răzvan Munteanu: „Am învățat să trăiesc cu…”

Anunțul făcut de Delia după opt ani de mariaj cu Răzvan Munteanu: „Am învățat să trăiesc cu…”

Delia este o artistă foarte apreciată din România atât pentru vocea sa, cât și pentru felu ei nebunesc de a fi. Este într-adevăr un personaj plin de viață, însă Delia poate fi și matură atunci când este cazul. Dedicată carierei sale, dar și a călătoritului, artista împarte multe responsabilități cu soțul ei Răzvan Munteanu. 

Delia este căsătorită de 8 ani cu Răzvan Munteanu

Delia trăiește o poveste de iubire de opt ani cu afaceristul Răzvan Munteanu și se potrivesc foarte bine. Cei doi nu au copii, însă ințelegerea și comunicarea i-a făcut să rămână alături unul de celălalt indiferent de situație.

Într-un interviu pentru Unica, Delia a povestit ce a învățat din mariajul ei. ”Am învățat să trăiesc într-un echilibru frumos și constant cu omul de lângă mine. Cred că învățatul ăsta trebuie să fie ceva natural, o evoluție firească a lucrurilor și o transformare a lucrurilor. Nu cred că le înveți, nu este nimic de învățat de fapt”.

De asemenea, Delia a declarat căă nu și-ar fi dorit să știe nimic înainte de căsătorie și că lucrurile ar fi mers la fel cu sau fără informații în plus. ”Habar n-am… mi se pare că nu se schimbă ceva, e la fel”.

Delia este extrem de fericită alături de bărbatul iubit

Când s-au cunoscut, Delia a fost cucerită de Răzvan. Nu l-a analizat foarte mult, a simţit doar că îl place. Ea crede că a fost omul potrivit la locul potrivit.  Delia este deranjată de un singur lucru la Răzvan, dar uşor îl trece cu vederea.

„Nu sunt atât de fixată pe treaba asta, dar cred că petrece foarte mult timp pe telefon, pe tabletă sau pe laptop, asta cred că ar fi singura problemă. Nu îl văd ca pe un defect, ci ca pe o problemă a secolului în care trăim. Nu cred că este doar problema lui, ci a noastră, a tuturor. Nu mi se prea reproșează nimic, pentru că el mă cunoaște foarte bine și știe că lucrurile pe care mi le-a reproșat la un moment dat nu se vor remedia și că eu sunt așa cum sunt. Nu am defecte mari, existențiale, deci detalii de genul cum este cel cu statul pe telefon le treci cu vederea. Deci nimic.”, a declarat artista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: