Redactia.ro
Home » TV » Anunțul făcut de Maria Dragomiroiu după 30 de ani de căsnicie: „Mereu sunt probleme”

Anunțul făcut de Maria Dragomiroiu după 30 de ani de căsnicie: „Mereu sunt probleme”

GALERIE FOTO (4)

Maria Dragomiroiu este una dintre interpretele de muzică populară cu cele mai reușite căsnicii. Mariajul artistei rezistă de mai bine de 30 de ani și are o viață de vis alături de soțul ei, Bebe. Artista a făcut un anunț surprinzător, după 30 de ani de căsnicie. 

 

Anunțul făcut de Maria Dragomiroiu după 30 de ani de căsnicie

Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe, formează un cuplu de mai bine de 30 de ani. Bebe este și acum îndrăgostit ca în prima zi de soția sa. Artista și-a ținut soțul timp de patru ani în probe, toate acestea pentru a fi sigură care îi sunt intențiile și cum este cu adevărat. După ce a trecut testul, tot ea a fost cea care și-a luat inima in dinți și l-a cerut în căsătorie. De atunci, Maria Dragomiroiu și Bebe au fost alături unul de altul timp de 30 de ani, dar este de părere că a luat cea mai bună decizie.

Cred că așa a fost destinul nostru să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele. Pentru mine toată viața a fost sufletul, apoi atracția fizică. Așa trebuie să fie când vrei să ai o familie frumoasă. Mereu sunt probleme, dar trebuie să știi să gestionezi totul”, a spus Maria Dragomiroiu în cadrul unei emisiuni TV.

Artista a mai mărturisit că nu există un secret al unei căsnicii fericite, dar că ea și soțul ei au mers și au luptat mereu pentru același lucru.

Nu există un secret, în toată această viață a noastră am tras în aceeași direcție. Am făcut din noapte zi și din zi, noapte. A hotărât Dumnezeu să fim împreună. El organizator de evenimente, eu artist”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

„Maria este femeia visurilor mele”

De cealaltă parte, Bebe, soțul artistei, a mărturisit că a știut din prima clipă că Maria Dragomiroiu este femeia visurilor sale și că a vrut să se căsătorească cu ea. Bebe a văzut-o pe artistă pentru prima dată la televizor, iar sentimentele au rămas la fel zeci de ani.

„Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran, a fost dragoste la prima vedere. Și când am revăzut-o, am zis că ea este femeia visurilor mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale. Ea este care lasă de la ea mereu, că-i place armonia, cu toate că eu îi spun că e bine să mai avem și discuții contradictorii”, a spus și Bebe, anul trecut, în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Dragomiroiu, despre prima căsnicie

Maria Dragomiroiu a mai fost căsătorită, dar relația cu fostul soț s-a terminat brusc, cu un divorț dureros. Artista are doi copii din prima căsnicie, de care s-a ocupat singură până să îl cunoască pe Bebe Mihu, omul care îi este alături de mai bine de 30 de ani.

Interpreta de muzică populară a povestit că a fost părăsită de primul soț, după ce acesta s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Fostul meu soţ a fost cel care a făcut primul pas, îndrăgostindu-se de altă femeie. Asta e viaţa! L-am înţeles. Eu nu aş fi făcut asta, fiind crescută la ţară. Mi-ar fi fost ruşine, de gura lumii. Din acel moment, parcă m-a luminat Dumnezeu şi am început să lupt. Eu cu cei doi copii au pornit în viaţă. Nouă ne-a fost foarte bine atunci când eram foarte săraci, când nu aveam bani de o pâine. Când am început să urc din munca mea au început necazurile. Atunci văzând probabil că eu sunt sus şi el nu ţinea pasul cu mine şi-a găsit pe altcineva cu care să vorbească de la acelaşi nivel. Mi-a făcut un mare bine pentru că aşa mi-a dat şansa să-l cunosc pe Bebe. Cu doi copii, iată că se poate. Aveau 9 şi 10 ani când m-am despărţit de el. Din păcate a murit, am aflat şi noi întâmplător. Nu a ţinut niciodată legătura cu copiii”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, în urmă cu ceva timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: