Redactia.ro
Home » TV » Anunțul făcut de Mihai Mitoșeru, la scurt timp după ce mama sa a primit un diagnostic crunt

Anunțul făcut de Mihai Mitoșeru, la scurt timp după ce mama sa a primit un diagnostic crunt

GALERIE FOTO (6)

După ce în urmă cu câteva ore Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a primit un diagnostic crunt, acum fiul ei, a făcut un anunț îmbucurător. Vedeta a vrut să transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au mobilizat foarte repede pentru a-i oferi ajutorul, dar și pentru a asigura pe toată lumea că mama sa va ajunge să se opereze în scurt timp. 

 

Anunțul făcut de Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru trece prin momente extrem de dificile, după ce amma sa a ajuns pe mâna medicilor. Camelia Mitoșeru a ajuns pe patul de spital, fiind nevoie de ajutorul mai multor spitale pentru a putea trece cu bine peste operația la care va fi supusă. După ce s-a aflat public de problema de sănătatea  actriței, Mihai Mitoșeru a vrut să transmită un mesaj de mulțumire pentru toți cei care și-au făcut timp și i-au sărit în ajutor.

”În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie, chiar mai mult, cred. O să încep cu începutul, foarte repede. Nu suntem niște persoane care să ne victimizăm, nu am vrut să ne spunem problemele personale pentru că nu este normal. La televizor sau în public râdem și glumim și atât”, a început prezentatorul.

Însă, deși a spus inițial că nu va face totul public, prezentatorul s-a văzut neputincios și a cerut ajutorul.

Mitoșeru a fost impresionat de mobilizarea oamenilor, care nu îl cunosc, dar și de ajutorul pe care l-a primit din partea prietenilor, mai ales ajutorul pe care l-a primit din partea Oanei Roman. Astfel, cu ajutorul tuturor, într-un timp scurt de doar câteva ore, s-a adunat tot sângele de care mama lui Mihai Mitoșeru avea nevoie pentru a fi operată, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră benignă-meningiom.

,,Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră beningnă, meningiom se numește, cu care nu se poate trăi, adică trebuie operat. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația, după care am început să vedem ce trebuie să facem. Azi de dimineață trebuia să se opereze mama. Problema este că în România este o mare lipsă de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie și a trebuit să facem un apel public, de data aceasta, pentru că era nevoie. Și practic am apelat la toți prietenii pe care îi am, pe unii nici nu îi cunosc. Vreau să le mulțumesc tuturor, nici nu știu cu cine să încep. O să încep cu Oana Roman pentru că ea a fost lângă mine și pratic ea a vorbit în locul meu cu multă lume, ea a ținut legătura și cu presa. Le muțumesc actualilor colegi și foștilor colegi, le mulțumesc celor care au distribuit mai departe și bineînțeles, celor care au donat. Le mulțumesc fetelor de pe Instagram, Cristinei Ich, Alinei Ceușan și multora care au postat, sunt foarte mulți care au fost lângă noi. Le muțumesc tuturor celor care mi-ați dat mesaje, celor care m-ați sunat, sunt prieteni care au fost și au donat sânge, sunt oameni care urmau să se ducă mâine, dar nu mai este nevoie. Știu că românii sunt săritori, dar nu mă așteptam să fie atât de buni”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

Astfel, Mihai Mitoșeru a ținut să menționeze că mama sa va ajunge pe masa de operație miercuri, atunci când, speră el, totul se va încheia cu bine.

”Vă mulțumesc din suflet! În momentul ăsta s-a strâns sânge, mama se va opera miercuri și sper ca totul să fie în regulă pentru că așa vrea Dumnezeu, simt asta, mi-a demonstrat asta începând cu ziua de astăzi, prin voi. Vă mulțumesc din suflet”, a mai spus Mihai Mitoșeru pe rețelele de socializare.

 

Oana Roman a fost alături de Mitoșeru

Oana Roman a decis să le ceară ajutorul prietenilor virtuali de pe contul de Instagram, pentru a o ajuta pe amma lui Mihai Mitoșeru. Astfel, vedeta a lansat un apel pe contul personal de Instagram și i-a rugat pe toți cei care pot să îi ofere o mână de ajutor, să facă acest lucru.

”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe  contul de Instagram.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: