Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Anunțul făcut de Selgros! Toți clienții magazinului trebuie să știe

Anunțul făcut de Selgros! Toți clienții magazinului trebuie să știe

GALERIE FOTO (2)

Selgros Cash & Carry, în parteneriat cu Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente din România, organizează o campanie de colectare de produse în beneficiul persoanelor nevoite să părăsească Ucraina din cauza războiului.

Colecta se desfășoară în prezent în 13 de magazine Selgros din București Băneasa, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava, Iași, Bacău, Oradea, Timișoara, Galați, Brăila, Constanța Nord, Baia Mare, Bistrița. Clienții pot dona în locurile special amenajate alimente neperisabile sau cu termen lung de valabilitate, precum și produse de igienă pentru adulți și bebeluși, necesare pentru a acoperi nevoile de bază. Toate produsele colectate vor fi distribuite de către Băncile Regionale pentru Alimente organizațiilor ce au ca beneficiari persoane refugiate.

Prin acest demers, Selgros continuă să se implice activ în ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina. De la debutul crizei, Selgros a colaborat îndeaproape cu autorități locale și organizații partenere care acordă sprijin de urgență refugiaților.

Băncile pentru Alimente sunt organizații non-profit care colectează și distribuie ONG-urilor partenere produsele pe care producătorii, importatorii, distribuitorii, retailerii sau clienții acestora le donează.


Unul dintre cei mai importanți jucători din retail, Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali. Oferta standard Selgros include, în prezent, peste 50.000 de articole din sortimentele alimentare și nealimentare. Peste 1.000 de furnizori își dezvoltă afacerile în parteneriat cu Selgros.

***

Despre Selgros Cash & Carry România
Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Compania are 4.500 de angajați la nivel național, fiind printre cei mai importanți angajatori din domeniu.
Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 91 de magazine. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul www.selgros.ro.

Despre Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente
Rețeaua Băncilor pentru Alimente este prezentă la nivel național în toate regiunile din România și reunește astăzi nouă Bănci Regionale care activează la București, Cluj-Napoca, Roman, Oradea, Brașov, Timișoara, Constanța, Galați, Craiova. Obiectivul asumat al Băncilor este acela ca alimentele și produsele nealimentare considerate surplusuri, în care au fost investite resurse materiale și muncă, să nu ajungă pierderi sau risipă, ci să fie consumate de către cei aflați în dificultate și care nu au putere de cumpărare. În această categorie de surplus intră produsele care prezintă erori de ambalare, etichetare și gramaj; produse provenite în urma activităților promoționale încheiate; produse care sunt consumate doar într-o anumită perioadă a anului; produse rămase în urma schimbării strategiei de marketing; produse aflate în apropierea datei de scadență; alte produse de care proprietarii nu mai au nevoie din diverse motive, dar sunt bune pentru consum/utilizare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini