Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul important al lui Mircea Solcanu. A reușit acest lucru, la 46 de ani

Anunțul important al lui Mircea Solcanu. A reușit acest lucru, la 46 de ani

GALERIE FOTO (2) Mircea Solcanu a absolvit facultatea

Mircea Solcanu a apărut într-o fotografie tare mândru de el. Iată ce i s-a întâmplat și ce anunț a făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Anunțul important al lui Mircea Solcanu. A reușit acest lucru, la 46 de ani

Mircea Solcanu a dat vestea cea mare. După o perioadă foarte grea pentru el, cu probleme grave de sănătate, cum ar fi operația pe creier și tumora care i-a revenit, dar și decesul mamei, el are un motiv de bucurie. La 46 de ani, acesta a absolvit Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Cu această ocazie, fostul prezentator de televiziune a publicat o poză de la festivitatea de premiere, în care apare îmbrăcat în robă și cu zâmbetul pe buze.

„Cea mai bună zi”, a scris Mircea Solcanu la fotografia publicată. Alături de el este cea mai bună prietenă a lui, a scris Viva!.

Mircea Solcanu a absolvit facultatea, la 46 de ani
Sursa foto: Instagram

De curând, el a oferit un interviu la Prima TV, emisiunea Exclusiv VIP, în care a vorbit despre ce trăia la acel moment, când mama lui era imobilizată la pat.

„Trec printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă ca să spun așa și îmi petrec mai mult timp aici, împreună cu ea și acum și cu sora mea (…). Mai schimb pamperși, mai spăl, mai fac de mâncare, cumpărături”, mărturisea el la acea vreme.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap, uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, mai spunea Solcanu la același post TV.

Mircea Solcanu: „De ce mi se întâmplă astea? Eu consider că, de fapt, acestea sunt niște binecuvântări”.

Ulterior, mama lui Mircea Solcanu s-a stins din viață, iar el anunța moartea mamei pe contul de Instagram. „Lui mami i-au crescut aripi. Poți fii mândră de ele, acum și eu, și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, a scris Mircea Solacanu, conform Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: